Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

ENAΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
αθανασιου καρπενησιωτη 103 καρπενησι τ.κ. 36100
τηλεφωνα – φαξ : 22370 23986
πληροφοριεσ :μοτσιόλας σιδέρης , ευθυμιου ιωαννησ
thλ. 6937810060 τηλ. 6976616362


ημερ: 14 / 09 / 2010 ΠΡΟΣ
M.M.E EYΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ENAΡΞΗ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητοί γονείς, αγαπητοί μαθητές και μαθήτριες των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων της Ευρυτανίας.

Η ημέρα που ανοίγουν τα σχολεία είναι μια ημέρα γιορτής για όλους μας! Αρχίζει μια ακόμα σχολική χρονιά! Μια νέα σχολική χρονιά γεμάτη όνειρα, φιλοδοξίες, επιθυμία για έργο και αληθινή πρόοδο!
Εμείς, το διδακτικό προσωπικό, οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων μας, αρχίζουμε έναν νέο κύκλο μαθημάτων με όρεξη για δουλειά και την επιθυμία να γεμίσουν με τις ψυχές και το μυαλό μας όχι μόνο με εμπειρίες και γνώσεις , αλλά και με ευτυχία!
Στην προσπάθεια αυτή κανείς δε θα μείνει μόνος! Η συνεργασία του διδακτικού προσωπικού με τους γονείς είναι δεδομένη! Κοινή μας επιθυμία όλων είναι η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης στους μικρούς μας μαθητές, στα παιδιά που η πολιτεία και οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια μας για να τους μεταλαμπαδεύσουμε γνώσεις, δεξιότητες, ιδανικά και αξίες!
Όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ξεπεράσουμε κάθε αδυναμία και να βελτιωθούμε όσο περισσότερο μπορούμε!
Μαζί θα μάθουμε, μαζί θα κοπιάσουμε, μαζί θα νιώσουμε την ευτυχία της επιτυχίας!
Ιδιαίτερη αναφορά θέλουμε να κάνουμε στα πρωτάκια μας, τα οποία και υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και με την αγκαλιά μας και την καρδιά μας ανοιχτή! Παιδιά , καλώς ήλθατε στη νέα σας εκπαιδευτική οικογένεια! Καλώς ήλθατε στο δεύτερο σπίτι σας, το Νηπιαγωγείο ή το Δημοτικό Σχολείο!
Αγαπητοί γονείς, να είστε σίγουροι όλοι πως τα παιδιά σας είναι σε ασφαλή κι έμπειρα χέρια! Να είστε βέβαιοι πως το σχολείο θα είναι μαζί σας και δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε!

Η κοινή μας αγάπη για τους μικρούς μαθητές και τις μαθήτριες του Σχολείου μας και η επιθυμία για το καλύτερο των παιδιών μας ας είναι ο φωτεινός φάρος των προσπαθειών μας!
Η πρώτη μέρα στο σχολείο, είναι μια μεγάλη μέρα για όλους μας. Για τους παλιούς εκπαιδευτικούς που ξαναγυρίζουν στα γνώριμα τους μετερίζια της γνώσης, για τους νέους που σηκώνουν τα μανίκια και μπαίνουν με το νεανικό ενθουσιασμό τους στις τάξεις, για τους αδιόριστους εκπαιδευτικούς, που περιμένουν στη γωνία της υπομονής και της ανησυχίας.
Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. ν. Ευρυτανίας θα είναι πλάι σε κάθε συνάδελφο (όπως έκανε πάντα) και θα προσπαθήσουμε να επιλύουμε όποιο πρόβλημα προκύψει.
Ο εκπαιδευτικός δεν είναι όποιος κι όποιος. Τον εμπιστεύονται οι γονείς, τον αγαπούν οι μαθητές τους. Τους στηρίζει και τον στηρίζουν. Μαζί διαβαίνουν την κοιλάδα της γνώσης, μαζί ζωγραφίζουν το καλύτερο αύριο…
Ας αλλάξουμε τη νοοτροπία που επικρατεί κι ας δείξουμε στην κοινωνία πως αξίζουμε τον τίτλο "δάσκαλος" που μας αποδίδει.
Να είστε κοντά στο Σύλλογο μας συνάδελφοι, κοντά στη δύναμη και στη φωνή του κλάδου.
Καλή σχολική χρονιά συνάδελφοι με υγεία και καλή δύναμη
Εύχομαστε στους μαθητές μας υγεία «Καλή πρόοδο» και σε όλους μας «Καλή σχολική χρονιά»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου