Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

50 εκατομμύρια ευρώ για νέες προσλήψεις σε Υγεία, Παιδεία, Ασφάλεια το 2011

ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ: ΤΟ 2011 Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣΕΠ

Στους τομείς της Υγείας, της Παιδείας και της Ασφάλειας θα διατεθούν 50 εκατομμύρια ευρώ για νέες προσλήψεις το 2011, χωρίς να αποκλείεται και η προκήρυξη ορισμένων θέσεων σε άλλες υπηρεσίες.


Σύμφωνα με δήλωση του υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου στην εφημερίδα ΤΟ ΕΘΝΟΣ «Φέτος στον προϋπολογισμό του 2011 έχει εγγραφεί, το ποσό των 50 εκ. ευρώ για νέες προσλήψεις το οποίο εμφανίζεται αυξημένο σε σχέση με τα 27 εκ. ευρώ που είχαν εγγραφεί στον προϋπολογισμό του 2010. Το συνολικό ποσό για τις νέες προσλήψεις την προηγούμενη χρονιά ήταν μεγαλύτερο των 27 εκ. ευρώ, γιατί είχαν εγγραφεί χωριστές πιστώσεις νέων προσλήψεων σε κωδικούς διαφόρων υπουργείων. Φέτος για πρώτη φορά μεταφέρθηκε το σύνολο των πιστώσεων για τις νέες προσλήψεις σε έναν κωδικό.

Το 2011 θα γίνει σταδιακή απορρόφηση των επιτυχόντων του ΑΣΕΠ. Σύντομα θα εκδοθεί κοινή υπουργική απόφαση των υπουργών Εσωτερικών και Οικονομικών που θα προσδιορίζει τον τρόπο και τον χρόνο διορισμού των επιτυχόντων σε προηγούμενους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου