Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Επιτροπή 30μήνου γυμναστών: Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας

 ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΡΙΑΝΤΑΜΗΝΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΩΝ
http://triantamino.blogspot.com
Κάλεσμα σε παράσταση διαμαρτυρίας
               Επειδή  η κοροϊδία, η επαγγελματική απαξίωση και η κοινωνική αδιαφορία του Υπουργείου Παιδείας προς κάποιους ανθρώπους δείχνει να ξεπερνά κάθε όριο για ακόμη μια χρονιά, εμείς Γυμναστές του πίνακα του 30μήνου και οι οικογένειές μας, δεν θα επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτός ο κατά συρροή πρωτόγνωρος εμπαιγμός που αφορά τον μόνιμο διορισμό μας. 
               Δεν θα επιτρέψουμε τον ηθικό εξευτελισμό που οδηγεί στη αποδόμηση του μέλλοντός μας  και τον κατακερματισμό  της προσωπικότητάς μας, την οποία εμπιστεύτηκε το ίδιο το Υπουργείο επί σειρά ετών για την εκπαίδευση του μαθητικού δυναμικού στο  Δημόσιο Σχολείο. Δεν θα επιτρέψουμε την συνέχιση της πρωτόγνωρης και ανεύθυνης αδιαφορίας με την οποία επινοήθηκε ο νέος νόμος και η παράγραφος παρωδία που μας αφορά, καταργώντας έτσι τα ώριμα δικαιώματά μας.
              Καλούμε όλους τους συναδέλφους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Πίνακα του 30μήνου να δώσουν δυναμικό παρόν στη παράσταση Διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από το   Υπουργείο Παιδείας τη Δευτέρα 04 Ιουλίου, ώρα 10:00 π.μ.
              Θα είμαστε εκεί για να διεκδικήσουμε αυτό που μας οφείλουν, το λογικό αυτονόητο σε μια ισοπεδωτική «Υπουργική κοινωνία» που φαίνεται ότι έχει απολέσει την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης και σημαντικό κομμάτι της ουσίας της λέξης «Παιδεία».
Για την επιτροπή,
Γιάννης Τόλης : 6974.068737
Χάρης Παπάζογλου : 6937.034106
Αλέκος Σταύρου : 6974.587925

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου