Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

«Νέος Ηρακλής με έδρα την... Καβάλα»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Ηρακλή, Κωνσταντίνος Γωγάκος επιβεβαίωσε στο gazzetta.gr την καταρχήν συμφωνία με τον Ψωμιάδη για την ένωση με την Καβάλα. Χαρακτήρισε όλες τις διαδικασίες νομότυπες και εξήγησε πώς θα γίνει αυτή η αλλαγή!
Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος που είχε ενεργό ρόλο στις διαπραγματεύσεις μιλάει για μια νέα μέρα για την ομάδα!

«Γυρίζει μια νέα σελίδα για τον Ηρακλή. Θέλω να δηλώσω ότι ο Ηρακλής θα συνεχίσει να υπάρχει, θα φορά τα κυανόλευκα χρώματα, θα έχει το σήμα του, θα παίζει στο Καυτανζόγλειο, θα λέγεται και πάλι Ηρακλής με τη διαφορά ότι θα λέγεται νέος Ηρακλής που θα έχει το ρόστερ της Καβάλας με το υπάρχον δυναμικό της ομάδας. Οσοι παίκτες παραμείνουν, θα αποτελέσουν το νέο Ηρακλή!»


Ο Κωνσταντίνος Γωγάκος επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον Μάκη Ψωμιάδη. «Είχαμε συζητήσει με άλλους παράγοντες, ενώ είχαμε επαφή και με τον Ψωμιάδη, με τον οποίο έχουμε έρθει σε καταρχήν προφορική συμφωνία. Εχουμε δεσμευτεί για ορισμένα πράγματα, αλλά όλα θα κριθούν στην Γενική Συνέλευση της Δευτέρας του Ερασιτέχνη Ηρακλή με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης, την έγκριση αυτής της συνεργασίας, η οποία θα ισχύσει από την επόμενη μέρα, εφόσον ψηφιστεί από τα μέλη του Ερασιτέχνη».


Ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη αναφέρθηκε και στη μορφή που θα έχει αυτή η «συνεργασία». «Δεν πρόκειται για συγχώνευση, ούτε για απορρόφηση και προβλέπεται από τους κανονισμούς. Είναι απλώς μεταφορά ποδοσφαιρικής έδρας. Η έδρα της ΠΑΕ θα είναι στην Καβάλα, απλώς θα παίζει στο Καυτανζόγλειο, με τα χρώματα και το σήμα του Ηρακλή».


Σύμφωνα με τον κ. Γωγάκο δεν θα υπάρχει κάτι παράνομο. «Ολα προβλέπονται από τους κανονισμούς. Ολα γίνονται νομότυπα και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, όπως μας έχουν διαβεβαιώσει άλλωστε οι νομικοί μας. Η ΕΠΟ έριξε τον Ηρακλή στα χαρτιά, αλλά ο Ηρακλής θα παίζει στη Σούπερ Λίγκα με τα νόμιμα χαρτιά».
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου