Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Πίνακας αξιολογικών μονάδων των υποψηφίων σχολικών συμβούλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.)


Πίνακας αξιολογικών μονάδων των υποψηφίων σχολικών συμβούλων Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.)
Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
            Σας κοινοποιώ τον πίνακα μοριοδότησης, στον οποίο αναφέρονται οι αξιολογικές μονάδες που συγκέντρωσαν συνολικά και κατά μοριοδοτούμενο κριτήριο οι υποψήφιοι σχολικοί σύμβουλοι Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.)
            Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν γραπτή αντίρρηση επί της μοριοδότησής τους από 30-09-2011 έως και 6-10-2011.  Οι γραπτές αντιρρήσεις υποβάλλονται στην υπηρεσία που ο υποψήφιος κατέθεσε την αίτησή του για τη συμμετοχή στη διαδικασία επιλογής ή σε οποιαδήποτε Διεύθυνση ή Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Γραπτές αντιρρήσεις, οι οποίες θα υποβληθούν μετά την παρέλευση της ανωτέρω προθεσμίας, δε θα εξεταστούν από το αρμόδιο συμβούλιο επιλογής.
            Στις γραπτές αντιρρήσεις οι υποψήφιοι οφείλουν να προσδιορίζουν τα συγκεκριμένα κριτήρια μοριοδότησης στα οποία αναφέρονται και επίσης να επισυνάπτουν τυχόν δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την αντίρρησή τους.
            Επίσης σας κοινοποιώ πίνακα με τους υποψηφίους σχολικούς συμβούλους Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (Ε.Α.Ε.) οι οποίοι θα εξεταστούν στην ξένη γλώσσα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13, παρ. 2, περ. ι του ν. 3848/2010 (ΦΕΚ 71 τ. Α'/2011), όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 198, παρ. 1 του ν. 4001/2011 (ΦΕΚ 179 τ. Α'/2011)

Δημήτρης Μπράτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου