Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

17-01-12 Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Γιώργο Βέη

Συνάντηση της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Γιώργο Βέη
Η Υπουργός Παιδείας, Άννα Διαμαντοπούλου και η Υφυπουργός Παιδείας, Εύη Χριστοφιλοπούλου συναντήθηκαν, σήμερα17/01/2012, με τον Πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Γιώργο Βέη, για το διαγωνισμό ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο Ειδικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλης Κοντογιάννης.
Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν και επανεξετάστηκαν το πλαίσιο και οι τεχνικές λεπτομέρειες διεξαγωγής του διαγωνισμού ΑΣΕΠ Ειδικής Αγωγής, για τις ειδικότητες ΠΕ61 και ΠΕ71 με ανάθεση στις δομές Ειδικής Αγωγής (Ειδικά Δημοτικά Σχολεία, Εργαστήρια Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης-ΕΕΕΕΚ, Τμήματα Ένταξης, Παράλληλη Στήριξη, Κατ’ οίκον Διδασκαλία).
 Θα ακολουθήσει η διαδικασία επικαιροποίησης των Υπουργικών Αποφάσεων, σχετικά με τον προσδιορισμό του αριθμού των θέσεων και το χρονοδιάγραμμα διεξαγωγής του διαγωνισμού ΑΣΕΠ κλειστού τύπου 60-40 (ΑΣΕΠ-Πίνακας).
 Το Υπουργείο προσανατολίζεται στη διεξαγωγή του διαγωνισμού το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιουνίου 2012, που θα αφορά σε 500 θέσεις ΠΕ61 και ΠΕ71, για τις σχολικές χρονιές 2012-2013 και 2013-2014. Παράλληλα, εξετάζεται η δυνατότητα διεξαγωγής διαγωνισμού ΑΣΕΠ για τις ειδικότητες ΠΕ02 και ΠΕ03 με τοποθέτηση σε δομές Ειδικής Αγωγής.

Για το δελτίο τύπου πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου