Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Έως τις 5 Σεπτεμβρίου όλα τα βιβλία στα σχολεία, διαβεβαιώνει ο υπουργός Παιδείας



Έως τις 5 Σεπτεμβρίου όλα τα βιβλία στα σχολεία, διαβεβαιώνει ο υπουργός Παιδείας
Τη διαβεβαίωση ότι τα σχολικά βιβλία θα είναι στα σχολεία μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου έδωσε ο υπουργός Παιδείας, ο οποίος επισκέφθηκε τη μονάδα αποθήκευσης διαλογής και αποστολής των σχολικών εγχειριδίων στα Οινόφυτα.

«Το μεγαλύτερο μέρος των σχολικών βιβλίων για την προσεχή σχολική χρονιά, έχει ετοιμασθεί και επίσης μεγάλο μέρος έχει ήδη αποσταλεί στα σχολεία» δήλωσε ο κ. Αρβανιτόπουλος.
Όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Παιδείας, σκοπός της επίσκεψης ήταν η επιτόπια ενημέρωση και ο έλεγχος των διαδικασιών, ώστε τα βιβλία να βρίσκονται στα σχολεία εγκαίρως το Σεπτέμβριο.
Έως σήμερα, τα βιβλία έχουν τυπωθεί για όλες τις τάξεις του γυμνασίου, του λυκείου και των επαγγελματικών σχολών, ενώ τα μισά από αυτά έχουν ήδη διανεμηθεί στα σχολεία. Η αποστολή στα σχολεία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Αυγούστου.
Για όλα τα δημοτικά σχολεία, περισσότερα από τα μισά βιβλία έχουν ήδη τυπωθεί και παραληφθεί, ενώ έχει διανεμηθεί το ένα τρίτο.
Ο υπουργός ζήτησε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες τα στελέχη και τους εργαζόμενους να βάλουν όλες τους τι δυνάμεις και να πράξουν τα δέοντα, με σκοπό να ολοκληρωθεί η διαδικασία ώστε τα βιβλία να διανεμηθούν στους μαθητές με την έναρξη του σχολικού έτους.

http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=19252

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου