Τετάρτη 11 Ιουλίου 2012

Microsoft Office 365 για την εκπαίδευση


Από τις 27 Ιουνίου έχει ξεκινήσει η διάθεση του Microsoft Office 365 για την εκπαίδευση, το οποίο παρέχει δωρεάν σε σχολεία, πανεπιστήμια και εκπαιδευτικούς οργανισμούς τα κορυφαία της εργαλεία παραγωγικότητας, επικοινωνίας και συνεργασίας.
Το Office 365 για την εκπαίδευση, λοιπόν, αποτελεί μια σουίτα στο cloud και παρέχει στους εκπαιδευτικούς ισχυρά εργαλεία για να προσφέρουν από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή διδασκαλία και μάθηση, μέσω πολλαπλών συσκευών, καθώς και ηλεκτρονική αλληλογραφία, ημερολόγια, τα Microsoft Office Web Apps, δυνατότητα video και online συναντήσεων και προηγμένες λειτουργίες δημιουργίας εγγράφων για το σχεδιασμό των προγραμμάτων σπουδών και τις εργασίες των φοιτητών.



Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να κάνουν κατά περίσταση χρήση υπηρεσιών ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων ή υπηρεσιών συνομιλίας μέσω video, προκειμένου να συνεργαστούν πάνω σε κοινές μαθητικές εργασίες σε πραγματικό χρόνο, ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται ή ποια συσκευή χρησιμοποιούν.
Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δημιουργήσουν πιθανά προγράμματα σπουδών, να καταγράψουν τις παραδόσεις των μαθημάτων τους και να τις δημοσιεύσουν σε διαδικτυακά sites της τάξης στο cloud, όπου οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να δουν, να ανοίξουν, να αναπτύξουν, να επεξεργαστούν και να μοιραστούν τις εργασίες τους.
Γενικά, το Office 365 προσφέρει νέους τρόπους για τη διεύρυνση του χρόνου διδασκαλίας, την εξ αποστάσεως εκπαίδευση, καθώς και την παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων μέσω διαδικτύου.
Περισσότερες πληροφορίες για το Office 365 για την εκπαίδευση είναι διαθέσιμες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.microsoft.com/el-gr/office365/education/school-services.aspx
Περισσότερα σχετικά με τη Microsoft στην Εκπαίδευση: http://www.microsoft.com/education

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου