Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Προειδοποίηση του ΠΑΣΟΚ σε όσους μιλούν στα σχολεία για απολύσεις εκπαιδευτικών

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
 Όσοι επισκέπτονται αυτές τις ημέρες τα σχολεία και «διαβεβαιώνουν» τους συναδέλφους τους ότι επίκεινται μαζικές απολύσεις στο χώρο της εκπαίδευσης οφείλουν, αν μη τι άλλο, να το τεκμηριώνουν.
Την προειδοποίηση αυτή έκανε  ο τομέας Παιδείας  ΠΑΣΟΚ με ανακοίνωσή του   μετά τη συνάντηση του Γραμματέα του Τομέα Παιδείας του κινήματος Δημήτρη Νικηφόρου με μέλη της ομάδας εργασίας του υπουργείου Παιδείας που επεξεργάστηκε  το Σχέδιο ΠΔ για τις υποχρεωτικές μεταθέσεις των εκπαιδευτικών.
Στην ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ ξεκαθαρίζει ότι «δεν συζητούμε ούτε πρόκειται να συζητήσουμε για απολύσεις εκπαιδευτικών, αν και εφόσον τεθεί τέτοιο θέμα».
Στη συνάντηση από την πλευρά του ΠΑΣΟΚ  εκφράστηκαν οι επιφυλάξεις  για την αναγκαιότητα της συγκεκριμένης ρύθμισης, δεδομένου ότι το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο είναι επαρκές και μπορεί να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα προκύψουν. Επίσης επισημάνθηκαν οι συγκεκριμένες διατάξεις του σχεδίου Π.Δ. που δημιουργούν αντί να λύνουν προβλήματα αλλά και το καθιστούν ανεφάρμοστο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου