Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Τα λειτουργικά κενά δασκάλων και νηπιαγωγών όπως κατατέθηκαν στο ΚΥΣΠΕ στις 3/9/2013

                                                             Συναδέλφισσες , συνάδελφοι
 Σας κοινοποιώ τα λειτουργικά κενά δασκάλων και νηπιαγωγών , όπως αυτά κατατέθηκαν στη συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ την Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013, προκειμένου να γίνουν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ.
Επισημαίνω πως ενώ το Συμβούλιο πήρε απόφαση να προχωρήσει στις αποσπάσεις με βάση αυτά τα κενά ( όπως το ίδιο το Υπουργείο μας τα έδωσε) ξαφνικά η διαδικασία σταμάτησε και ζητήθηκε ¨επικαιροποίηση" των κενών από την πολιτική ηγεσία.
Κι ενώ το προγραμματισμένο Συμβούλιο για τις αποσπάσεις ήταν να γίνει σήμερα 5-9-2013 , δόθηκε και νέα αναβολή για αύριο (6-92013).
Είναι φανερό πως με τις συνεχείς αναβολές και παρεμβάσεις της, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θέλει να " μαγειρέψει " τα κενά με στόχο αφενός μεν να δείξει πως δεν υπάρχουν κενά για να γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών , αφετέρου δε να περιορίσει τις αποσπάσεις στο ελάχιστο.
Φυσικά όλα αυτά τα "αποκαλυφθούν" στην αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ , όταν θα μας κατατεθούν εκ νέου τα κενά και θα μπορεί να γίνει σύγκριση με αυτά που κατατέθηκαν στις 3-9-2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου