Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ – ΑΝΑΛΓΗΣΙΑ – ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟΣΠΑΣΗ

            Μετά και από τα πρωτοφανή που ζούμε σήμερα στο χώρο της εκπαίδευσης, τα «μαγειρέματα» στον αριθμό των κενών προκειμένου να γίνουν οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ , την αποχώρηση των δυο αιρετών από το Κεντρικό Συμβούλιο, το συμπέρασμα που πηγάζει αυθόρμητα είναι ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει πλέον τα χαρακτηριστικά της ανικανότητας, της αναλγησίας και της ανευθυνότητας ! ! !

Ένα πλέον είναι σίγουρο : Τα σχολεία την ερχόμενη Τετάρτη δεν μπορούν να λειτουργήσουν.
Η Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. :
  • Καταγγέλλει για όλα τα παραπάνω την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας και ζητά την παραίτηση των αρμοδίων όσο υψηλά και αν είναι.
  • Στη σημερινή σύσκεψη της ΔΟΕ με τους Συλλόγους εκπαιδευτικών Π.Ε. της Θεσσαλονίκης θα προτείνει την πραγματοποίηση κινητοποίησης την Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα 12.00, στο Υπουργείο Παιδείας και την οργάνωση παράλληλα συνέντευξης τύπου για να αναδειχτεί το θέμα, με μοναδικό αίτημα την πραγματοποίηση αποσπάσεων από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ, όλων των ειδικοτήτων, με βάση τα πραγματικά λειτουργικά κενά.
Σταματήστε επιτέλους τους πειραματισμούς σε βάρος της Δημόσιας Παιδείας.
Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΙ

Από τη Γραμματεία της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου