Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

24ωρη απεργία αποφάσισε η ΑΔΕΔΥ

H E.E. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. αποφάσισε την πραγματοποίηση 24ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργιακής Κινητοποίησης την Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2013.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους Δημόσιους Υπαλλήλους να αντιπαλέψουν με τη συμμετοχή τους στην κινητοποίηση, τις νέες διαθεσιμότητες - απολύσεις στο Δημόσιο που έχει συμφωνήσει η Κυβέρνηση με την Τρόικα, τα νέα δυσβάσταχτα μέτρα φοροεπιδρομής, που περιλαμβάνονται στο νέο προϋπολογισμό, καθώς και τα σχέδια για νέες οριζόντιες μειώσεις στους μισθούς, στις συντάξιμες αποδοχές, τις επικουρικές συντάξεις και το εφάπαξ.


Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τους ανέργους και τα Συνδικάτα Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα για να ανατραπούν οι καταστροφικές για την κοινωνία και την οικονομία πολιτικές που υπαγορεύουν η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΔΝΤ και οι δανειστές και εφαρμόζει η Κυβέρνηση.
Στο πλαίσιο της καλύτερης προετοιμασίας της απεργιακής κινητοποίησης της 6ης Νοεμβρίου 2013, η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. θα πραγματοποιήσει:

-Σύσκεψη Ομοσπονδιών την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2103 στα γραφεία της.

-Περιοδείες στην Περιφέρεια και συγκεκριμένα στους Νομούς Έβρου – Ροδόπης – Θεσσαλονίκης – Φλώρινας – Καστοριάς – Λάρισας – Μαγνησίας – Λέσβου – Δωδεκανήσου – Αχαΐας – Ηλείας – Αρκαδίας – Μεσσηνίας – Χανίων – Ρεθύμνου – Ηρακλείου – Λασιθίου – Αιτωλοακαρνανίας και Ιωαννίνων από την Τρίτη, 29 Οκτωβρίου 2013, έως την Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2103, σε συνεργασία με τα Νομαρχιακά Τμήματα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

-Περιοδείες στους χώρους εργασίας του Δημοσίου στο Λεκανοπέδιο Αττικής το επόμενο διάστημα σε συνεννόηση με τις Ομοσπονδίες – μέλη της Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

-Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα, 4 Νοεμβρίου 2013.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου