Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Η ΑΔΕΔΥ καταγγέλλει την απόλυση όσων δεν απογράφονται

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει τη νέα έκφραση αυταρχισμού και αυθαιρεσίας εκ μέρους της Κυβέρνησης η οποία με νομοθετική ρύθμιση που προωθεί, θεσπίζει ως ειδικό πειθαρχικό παράπτωμα τη μη απογραφή του υπαλλήλου!!!


Η Κυβέρνηση, συγκεκριμένα, επειδή δεν μπορεί να κάμψει το φρόνημα των Δημοσίων Υπαλλήλων που αγωνίζονται και ειδικότερα των διοικητικών υπαλλήλων της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, προσπαθεί τώρα να τους τρομοκρατήσει, προωθώντας για ψήφιση στη Βουλή άκρως αντισυνταγματικές και αυθαίρετες διατάξεις.


Η προωθούμενη ρύθμιση, βάση της οποίας ο υπάλληλος ο οποίος δεν αποστέλλει τα σχετικά έγγραφα, προκειμένου να αποφασισθεί η διαθεσιμότητα ή η απόλυση του, τίθεται αυτομάτως σε αργία, χωρίς καν την απόφαση οποιουδήποτε συλλογικού οργάνου, είναι εντελώς απαράδεκτη!!!

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταδικάζει με κατηγορηματικό τρόπο αυτές τις αντεργατικές και αντισυνταγματικές διατάξεις, απαιτεί την απόσυρση τους και δηλώνει ότι οι εργαζόμενοι στο Δημόσιο θα αγωνιστούν για τη διασφάλιση των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων τους αλλά και για την υπεράσπιση της ίδιας της Δημοκρατίας.


Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, στη συγκέντρωση και πορεία που διοργανώνει η Ομοσπονδία Διοικητικού Προσωπικού Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 2:00μμ, στα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου