Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Ενημέρωση από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη



Προγράμματα κοινωφελούς εργασίας για Νηπιαγωγούς ΤΕΛΟΣ.Αυτά μου είπαν πριν λίγο τόσο η Γενική Δντρια του Υπουργείου ,όσο και ο προιστάμενος της Ε.Υ.Ε.(Ειδικής Υπηρεσίας εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων).Ο λόγος..αυτός που έγραφα όλες τις μέρες .Δεν μπορεί στα δημόσια νηπιαγωγεία να προσλάβει,ως νηπιαγωγούς,άλλος φορέας πλην του Υπουργείου Παιδείας.Τώρα η διαχειριστική αρχή κάνει προσπάθεια μεταφοράς των πιστώσεων στο υπουργείο παιδείας κι αν αυτό γίνει σήμερα (το περιμένουν από μέρα σε μέρα μου είπαν) ,θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών για τα ολοήμερα Νηπιαγωγεία.
Υ.Γ. 
Σ όσους"λοιδορούσαν" αυτές τις μέρες ,την τοποθέτησή μου αυτή,τους συστήνω να μελετούν καλύτερα τους Νόμους και τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας,ιδιαίτερα όταν αυτές προέρχονται μετά από προσφυγή της Ομοσπονδίας.



Το τεχνικό δελτίο πρόσληψης αναπληρωτών νηπιαγωγών ,μέσω του υπουργείου παιδείας, για τα ολοήμερα νηπιαγωγεία ετοιμάζεται. Ταυτόχρονα ετοιμάζεται και η μεταφορά των πιστώσεων από τον ΟΑΕΔ στο Παιδείας.Θέλει μια δυο μέρες μου είπαν.

πηγή…https://www.facebook.com/d.mpratis/posts/534581369954079?notif_t=notify_me

Η απόφαση για τις μετατάξεις των εκπκών της βθμιας στην πε έχει υπογραφεί από τον υπουργό και πάει για ΦΕΚ.Οι ενστάσεις επί των ενστάσεων διαβιβάζονται από το αρμόδιο τμήμα στο γραφείο του υπουργού για επανεξέταση.Για β φάση μετατάξεων δεν υπάρχει κάτι ακόμη.


Από τη σελίδα του Δ. Μπράτη στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου