ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2013

Η εγκύκλιος για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου στα σχολεία-Δε θα γίνουν μαθήματα την Παρασκευή


ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
Σύμφωνα με εγκύκλιο, που υπέγραψε σήμερα ο υφυπουργός Παιδείας Σ. Κεδίκογλου, σχετικά με τον εορτασμό  επετείου του Πολυτεχνείου

1.    Οι σχολικές εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013. Την ημέρα αυτή δεν θα γίνουν μαθήματα σε όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
2.    Μέλη των συλλόγων των εκπαιδευτικών και εκπρόσωποι των μαθητικών συμβουλίων θα διοργανώσουν στα σχολεία εκδηλώσεις, ομιλίες, που θα ανταποκρίνονται στη σπουδαιότητα και τη σημασία των γεγονότων.
3.    Τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που στις 15 Νοεμβρίου είναι απογευματινά, καθώς και τα ολοήμερα σχολεία Π.Ε., θα πραγματοποιήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις στη διάρκεια του πρωινού κύκλου, έπειτα από συνεννόηση των Διευθυντών των αντίστοιχων συστεγαζόμενων σχολείων.
Ειδικότερα, όσον  αφορά στις σχολικές μονάδες  της  Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης,  ισχύουν όσα περιγράφονται στο άρ. 4, παρ.1γ των Π.Δ.200/1998 & 201/1998 (Α΄ 161) , αντίστοιχα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου