ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013

ΔOE: Κινητοποίηση στην Κρήτη για την "αξιολόγηση"


ΔOE: Κινητοποίηση στην Κρήτη για την "αξιολόγηση"
  Στην κήρυξη 3ωρης στάσης εργασίας για τους Συλλόγους Π.Ε. της Κρήτης, προχώρησε η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της που κοινοποιήθηκε στους συλλόγους - μέλη της:

 "Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. υλοποιώντας την απόφασή του για αποτροπή πραγματοποίησης δράσεων που αφορούν τη διαδικασία της αυτοαξιολόγησης της σχολικής μονάδας αλλά και τη γενικευμένη εφαρμογή της «αξιολόγησης του εκπαιδευτικού έργου» όπως αυτή προωθείται με αυταρχικό και αντιεκπαιδευτικό τρόπο, με διωκτικό χαρακτήρα και στοχοποίηση του Έλληνα εκπαιδευτικού, από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας
 Κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας για τη Δευτέρα 25/11/2013 από ώρα 11:00π.μ. έως 2:00 μ.μ. προκειμένου οι συνάδελφοι της περιφέρειας της Κρήτης όπου πραγματοποιούνται σεμινάρια στελεχών εκπαίδευσης για την αυτοαξιολόγηση, να μπορέσουν να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που οργανώνουν οι τοπικοί Σύλλογοι Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
 Tο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. θα παρεμβαίνει με ανάλογο τρόπο σε κάθε προσπάθεια εφαρμογής αντιλαϊκών και αντιεκπαιδευτικών μέτρων και καλούμε τους Συλλόγους Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να ενημερώνουν άμεσα το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου