Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Photovisi- Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα collage

Το Photovisi είναι ένα online εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες του να δημιουργούν εντυπωσιακά collage σε τρία απλά βήματα. Οι χρήστες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εργαλείο χωρίς καν να φτιάξουν λογαριασμό. Τα βήματα που ακολουθούνται είναι τα εξής:
1Start Creating: Ο χρήστης κάνει κλικ και ξεκινάει να δημιουργεί το collage
2. Choose a Design: Ο χρήστης επιλέγει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία το σχέδιο που θα έχει το collage του
3Add Photo: Ο χρήστης ανεβάζει απο τον υπολογιστή του τις φωτογραφίες που θέλει να περιέχει το collage, τις τοποθετεί και  προσαρμόζει το σχήμα τους. Σε αυτό το σημείο μπορεί να προστεθεί και κείμενο, αλλά και να γίνει αλλαγή στο φόντο.
4. Save and Share: Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το collage του πατώντας Download in a low-quality with a watermark και να το αποθηκεύσει στον υπολογιστή του, είτε να το κάνει share στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης. Η ποιότητα του collage είναι πολύ καλή και το υδατογράφημα του Photovisi τοποθετείται στη δεξια γωνία του collage και είναι ιδιαίτερα διακριτικό. Δείτε το δικό μας collage παρακάτω!

Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην εκπαιδευτική διαδικασία

Οι χρήσεις που μπορεί να έχει στην εκπαιδευτική διαδικασία είναι πολλές όπως και τα παραδοσιακά collage. Μια ωραία ιδέα για την περίοδο των Χριστουγέννων είναι να ζητήσετε από τους μαθητές να δημιουργήσουν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες χάρτες ή να δημιουργήσετε όλοι μαζί μια αφίσα με τα δώρα που θα ήθελαν οι μαθητές να πάρουν φέτος από τον Άγιο Βασίλη!

Σχόλια & Παρατηρήσεις

Το collage αποθηκεύεται στον υπολογιστή σας σε μορφή jpeg. Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε στο collage σας κείμενο πάνω από μια γραμμή, εισάγετε και δεύτερο text αφού το καθένα επιτρέπει κείμενο μιας γραμμής μόνο.
ΠΗΓΗ:http://neestexnologies.weebly.com/2/post/2013/12/photovisi-collage.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου