ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Προσλήψεις σε ειδική αγωγή για Στερεά Ελλάδα και Ν. Αιγαίο

Απάντηση στην ερώτηση του βουλευτή της Εύβοιας Δημήτρη Αναγνωστάκη με αριθμό 4228 και ημερομηνία 26-11-2013, έδωσε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, σύμφωνα με την οποία δημιουργούνται δύο πράξεις, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, για την κάλυψη 340 θέσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών, Ειδικού Βοηθητικού προσωπικού και Ειδικού Εκπαιδευτικού προσωπικού και 60 θέσεων, για τη στελέχωση των Επιτροπών Διαγνωστικής Εκπαιδευτικής Αξιολόγησης και Υποστήριξης.

Σημειώνουμε πως η απάντηση του Υπουργείου, αφορά σε προηγούμενο ¨πάγωμα¨ των προσλήψεων, γιατί η επιβλέπουσα αρχή των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ, του Υπουργείου Οικονομικών, περιέκοψε ποσά από προγράμματα του ΕΣΠΑ, αφήνοντας τον άξονα Γ, δηλαδή τις περιφέρειες της Στερεάς Ελλάδας – Ν. Αιγαίου χωρίς πόρους και άρα χωρίς στελέχωση των διαγνωστικών επιτροπών.
Ευελπιστούμε ότι το Υπουργείο Παιδείας και οι αρμόδιοι φορείς των περιφερειών θα προχωρήσουν άμεσα στην πλήρωση των θέσεων, έτσι ώστε να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν στο χώρο της ειδικής αγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου