Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

On-line ενημέρωση μισθοδοσίας


Από την Πέμπτη, 13.02.2014 είναι δυνατή η ενημέρωση των Εκπαιδευτικών που μισθοδοτούνται από τη Διεύθυνση Π.Ε. Ευρυτανίας για τα ποσά της μισθοδοσίας τους μέσω της ιστοσελίδας της ΔΠΕ Ευρυτανίας. 


karpenisi4Συγκεκριμένα, με την επίσκεψή στην ιστοσελίδα της ΔΠΕ Ευρυτανίας (http://dipe.eyr.sch.gr) και επιλέγοντας Μισθοδοσία Οn-line θα ανοίξει μια εφαρμογή όπου θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε τον Α.Φ.Μ. (Αριθμό Φορολογικού Μητρώου) και τον Α.Μ. (Αριθμό Μητρώου) που σας έχει δοθεί ως μόνιμοι εκπαιδευτικοί. 

Για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, (η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο για όσους μισθοδοτούνται από τον τακτικό προϋπολογισμό και όχι μέσω ΕΣΠΑ), αρκεί μόνο ο ΑΦΜ (Αριθμός Φορολογικού Μητρώου). 

Μ’ αυτόν τον τρόπο έχετε τη δυνατότητα να δείτε και να εκτυπώσετε σε έγγραφο pdf τις μισθοδοσίες που επιθυμείτε. Στην εκτύπωση θα επιλέγετε τον αριθμό της σελίδας που επιθυμείτε και θα εκτυπώνεται ο αντίστοιχος μήνας μισθοδοσίας. 

Τέλος, ύστερα από τα παραπάνω, οι βεβαιώσεις μηνιαίων αποδοχών του κάθε μισθοδοτούμενου παύουν να αποστέλλονται στους προσωπικούς λογαριασμούς ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) και θα εκδίδονται από το Οικονομικό Τμήμα της ΔΠΕ Ευρυτανίας κατόπιν σχετικής αιτιολογημένης αίτησης του κάθε ενδιαφερόμενου.
Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ 

 Αθανάσιος Τσαπρούνης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου