Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Μπλόκο των εκπαιδευτικών στα «σεμινάρια της ντροπής» - Φωτογραφικό υλικό


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποίησαν το Σάββατο οι καθηγητές και δάσκαλοι (ΟΛΜΕ και ΔΟΕ) ενάντια στο μέτρο της αξιολόγησης και τα «σεμινάρια της ντροπής» που ξεκινούν από σήμερα για την «επιμόρφωση» των αξιολογητών.

Οι εκπαιδευτικοί εμποδίζουν τους αξιολογητές να μπουν στο υπουργείο Παιδείας για να μην πραγματοποιηθούν τα σεμινάρια αξιολόγησης με τα οποία το υπουργείο προτίθεται να εφαρμόσει την αυτοαξιολόγηση στα σχολεία, τα οποία στη μεγάλη τους πλειοψηφία έχουν απαντήσει αρνητικά με αποφάσεις Συλλόγων Διδασκόντων κατά της αυτοαξιολόγησης. Κάποιοι αξιολογητές έχουν περάσει, κάποιοι άλλοι συντάχθηκαν με τους διαδηλωτές και μερικοί στέκουν παραπέρα συγκεκριμένα στο προαύλιο του THE MALL και περιμένουν να δουν πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.
Το υπουργείο Παιδείας από το πρωί είχε ζωθεί από άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι την ώρα της έλευσης των στελεχών εκπαίδευσης στο υπουργείο απωθήθηκαν, ενώ έγινε και χρήση χημικών.
Τελικά υπό την προστασία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων μερικά στελέχη εκπαίδευσης χρησιμοποίησαν ταξί για να τους μεταφέρει στο υπουργείο Παιδείας για την υποχρεωτική επιμόρφωση τους, καθώς εκατοντάδες δάσκαλοι και καθηγητές που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την είσοδο του γιουχάιζαν, σε μια προσπάθεια να «μπλοκάρουν» τα συγκεκριμένα σεμινάρια.
Φυσικά το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας ενημερώνει ότι η Επιμόρφωση των στελεχών εκπαίδευσης πραγματοποιήθηκαν κανονικά.

Το fourtounis.gr ήταν εκεί και σας παρουσιάζει πλήρες φωτογραφικό υλικό από τη συγκέντρωση:

Δείτε φωτογραφικό υλικό εδώ!

Βασίλης Φουρτούνης, δάσκαλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου