Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Τιμητική διάκριση του 1/Θ Νηπιαγωγείου Αγράφων

Σε εφαρμογή της εγκυκλίου 23521/Γ2/19.02.2014 του ΥΠΑΙΘ: Συγκέντρωση ειδών διατροφής για "Το Χαμόγελο του Παιδιού" (ημερ. ανάρτησης Τρίτη, 25.02.2014 στην ιστοσελίδα της ΔΠΕ Ευρυτανίας) το 1/Θ Ν/Γ Αγράφων έλαβε τιμητική διάκριση από τον εθελοντικό οργανισμό "Το Χαμόγελο του Παιδιού".

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη επιτυχημένη συμμετοχή του μοναδικού μαθητή του 1/Θ Ν/Γ Αγράφων καθώς και της εκπαιδευτικού - Προϊσταμένης ΠΕ 60 Κανελλάκη Γκόλφω.

Ο Διευθυντής ΔΠΕ Ευρυτανίας
Τσαπρούνης Αθανάσιος

Ένα πακέτο με τρόφιμα, γεμάτο αγάπη!

Σήμερα λάβαμε ένα πακέτο στο γραφείο μας στην Πάτρα το οποίο εκτός από τρόφιμα ήταν γεμάτο αγάπη!!!

Το πακέτο συνοδευόταν από την επιστολή της κας Κανελλάκη (προϊσταμένη-νηπιαγωγός) στο 1θέσιο νηπιαγωγείο Αγράφων του νομού Ευρυτανίας στην οποία ανέφερε :

«Λαμβάνοντας υπόψη μας το υπ. Αριθμ. 23521/Γ2 έγγραφο του υπουργείου παιδείας και θρησκευμάτων, σας αποστέλλουμε τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώσαμε στο 1/Θ νηπιαγωγείο Αγράφων, για να στηρίξουμε τα παιδιά του εθελοντικού οργανισμού σας, «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Το πακέτο μας είναι μικρό γιατί στο Νηπιαγωγείο μας φοιτά μόνο ένας μαθητής αλλά ταυτόχρονα συμβολικό και γεμάτο αγάπη από το Νήπιο και την νηπιαγωγό Κανελλάκη Γκόλφω για το έργο που επιτελείτε».

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ για την αγάπη, το ενδιαφέρον και τη συγκίνηση που κρυβόταν σε αυτό το μικρό πακέτο!

 

http://www.hamogelo.gr/24-1/1863/Ena-paketo-me-trofima--gemato-agaph-



Πολλά συγχαρητήρια στη Συναδέλφισσα και στον μοναδικό μαθητή της για αυτή τους την ενέργεια.

Και να σκεφτείτε ότι το Νηπιαγωγείο Αγράφων μετά από πολλές προσπάθειες άνοιξε μετά τα Χριστούγεννα!!
Μοτσιόλας Σιδέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου