Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΔΟΕ: Κήρυξη 48ωρης απεργίας για διημερίδα αξιολόγησης Θήρας‏

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. λαμβάνοντας υπόψη του το έγγραφο του Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Ν. Κυκλάδων με το οποίο στα « πλαίσια υλοποίησης του προγράμματος Επιμόρφωσης  Στελεχών Εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης-Μάρτιος-Απρίλιος 2014» καλεί τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων νήσου Θήρας και Ίου να συμμετέχουν σε διημερίδα, τη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαΐου 2014 αφού «έχουν  προετοιμαστεί διαβάζοντας το Π.Δ. 152/ 5-11-2013 για την αξιολόγηση»
αποφασίζει τα παρακάτω
                 
Καλεί τους Διευθυντές των σχολείων, που όπως όλος ο κλάδος των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, έχουν δώσει και δίνουν τον αγώνα ενάντια στην εφαρμογή της αξιολόγησης – χειραγώγησης, να μην πάρουν μέρος στη διημερίδα δηλώνοντας με την αγωνιστική στάση τους την απόφαση του Κλάδου να βάλει φραγμό στους αντιεκπαιδευτικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας και την προώθηση της εφαρμογής της αξιολόγησης – χειραγώγησης των ποσοστώσεων, της μισθολογικής – βαθμολογικής καθήλωσης και των απολύσεων.
  Για το σκοπό αυτό κηρύσσει 48ωρη απεργία τη Δευτέρα 12 και Τρίτη 13 Μαΐου 2014 για τους Διευθυντές των σχολείων Θήρας και Ίου, ώστε να μη συμμετέχουν στη διημερίδα και 3ωρη στάση εργασίας για όλους τους εκπαιδευτικούς του Συλλόγου τη Δευτέρα 12 Μαΐου 2014 προκειμένου να τους δοθεί η δυνατότητα να πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο χώρο διεξαγωγής της διημερίδας.
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ
ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου