Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Δημοπρασία 1 εκατ. ευρώ για την μεταφορά μαθητών της Ευρυτανίας Στόχος να ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η επόμενη σχολική χρονιά

Σε δημόσιο μειοδοτικό διαγωνισμό για τη μεταφορά των μαθητών, την επόμενη σχολική χρονιά, προχώρησε η περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας. Ο συνολικός προϋπολογισμός της μεταφοράς των μαθητών για το σχολικό έτος 2014-15, ανέρχεται στα 1.033.029,18 ευρώ. 

Απώτερος στόχος, σύμφωνα πάντα με την απόφαση του συμβουλίου, είναι η απρόσκοπτη μεταφορά των μαθητών με τη μικρότερη δαπάνη, δεδομένων των δυσμενών οικονομικών συνθηκών και με γνώμονα, ότι η μεταφορά μαθητών αποτελεί ουσιώδες συστατικό δημοσίου συμφέροντος, αλλά κυρίως για να μην υποστούν ταλαιπωρία για μία ακόμη χρονιά οι μαθητές και οι οικογένειές τους».  Με βάση τα δεδομένα αυτά από την ΠΕ.Ε Ευρυτανίας έχουν δρομολογηθεί όλα τα προβλεπόμενα προκειμένου να είναι όλα έτοιμα με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και να μην υπάρξει πρόβλημα στη μεταφορά των μαθητών. 
 Με 1 εκατ. ευρώ η μεταφορά μαθητών της Ευρυτανίας. Στα μέσα Ιουλίου ο διαγωνισμός - Ποια δρομολόγια ανατέθηκαν ήδη 
Παρασκευή, 13 Ιούνιος 2014 10:42 Ευρυτανικά Νέα 
Η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας πραγματοποιεί διαγωνισμό για την μεταφορά των μαθητών του νομού για το επόμενο σχολικό έτος 2014-2015. Σύμφωνα με τη σχετική περιληπτική διακήρυξη, η οποία δημοσιεύεται σε σελίδα των «Ευρυτανικών Νέων», ο συνολικός προϋπολογισμός της εργασίας, συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. ανέρχεται στα 1.033.029,18 ευρώ.
Σύμφωνα με την διακήρυξη οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να υποβάλλουν τις υποψηφιότητές τους στο Τμήμα Προμηθειών της Διεύθυνσης Διοικητικού - Οικονομικού της Π.Ε. Ευρυτανίας (οδός Γ. Καραϊσκάκη 1) μέχρι τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, όποτε και θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός. Μέχρι στιγμής εγκρίθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κάποιες για την μεταφορά μαθητών στον Δήμο Καρπενησίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου