Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ Α/ΘΜΙΑΣ ;


Μια ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Άλλος ένας αποτυχημένος υπουργός παιδείας αποχώρησε από το ποιο σημαντικό υπουργείο. Δυστυχώς για εμάς τους εκπαιδευτικούς αυτό που άφησε πίσω του ήταν κάτι πρωτόγνωρο για το χώρο μας και τις υπηρεσιακές μας μεταβολές. 
ΑΔΙΚΙΑ , ΑΝΑΞΙΟΚΡΑΤΕΙΑ,ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ,ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙ και βόλεμα των «δικών μας παιδιών». Για ορισμένα πράγματα ήμασταν περήφανοι οι εκπαιδευτικοί και μπορούσαμε να κοιταζόμαστε στα μάτια. Για το γεγονός ότι διοριστήκαμε χωρίς να περάσουμε από βουλευτικά γραφεία και για τις υπηρεσιακές μας μεταβολές που είχαν μια κοινά αποδεκτή διαδικασία. Για πρώτη φορά καταστρατηγήθηκε εντέχνως και σκοπίμως η θεσμοθετημένη διαδικασία και παρακάμφθηκαν τα υπηρεσιακά όργανα ,από ένα επιτελείο επικίνδυνο ,αδιάλλακτο και ανάλγητο.

Κάποιοι μέσα σε αυτή την αναμπουμπούλα ευνοήθηκαν με τρόπο που ούτε στο καλύτερο όνειρο τους δεν είχαν φανταστεί πηγαίνοντας στον τόπο συμφερόντων τους με λιγότερα χρόνια υπηρεσίας και με ελάχιστα μόρια. Τώρα πλέον από την ασφάλεια του σπιτιού τους επιζητούν και οργανικές θέσεις ,ώστε να ολοκληρωθεί το «έγκλημα».
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση εδώ και πολλά χρόνια ,που την έχουμε επιλέξει συνηδειτά , απαιτούμε από το νέο υπουργό παιδείας κ. Λοβέρδο να αποκαταστήσει την ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΑΔΙΚΙΑ σε βάρος μας και να δώσει άμεσα λύση. Η φετινή χρονιά ήταν οριακή για εμάς και τις οικογένειες μας. Οδηγούμαστε σε διάλυση των οικογενειών μας και σε οικονομική εξαθλίωση μακριά από τα σπίτια μας, την στιγμή που κάποιοι άλλοι ανέμελοι πλέον απολαμβάνουν τις διακοπές τους. Περιμέναμε υπομονετικά τόσα χρόνια (15-20) με βάση τα μόρια που είχαμε και τις αξιοκρατικές διαδικασίες να μετακινηθούμε στην οικογενειακή μας εστία και ο κ.Αρβανιτόπουλος και όλο το επιτελείο του καταστρατήγησε την όλη διαδικασία για εξυπηρέτηση συμφερόντων και μικροκομματικά οφέλη .
Ελπίζουμε η αλλαγή του υπουργού να επαναφέρει τη τάξη και τη δικαιοσύνη στο χώρο των εκπαιδευτικών και ζητάμε από τον κ. Λοβέρδο που δείχνει να έχει ήθος να κάνει πράξη το αίτημα του Πρωθυπουργού για άμεση αποκατάσταση των αδικιών.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου