ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014

Οικογένεια Εκπαιδευτικών ζητά οικονομική στήριξη για σοβαρή εγχείρηση!

helpΑγαπητοί συνάδελφοι-σσες και συνάνθρωποι.
Είμαστε οι συνάδελφοι – δάσκαλοι, ο Γιώργος Μητσάκης και η Πολύμια Λαγουδιανάκη. Δεν έχουμε βρεθεί ποτέ πριν σε τέτοια δύσκολη θέση και γι” αυτό ζητάμε τη βοήθειά σας. Πριν δύο μήνες περίπου η γυναίκα του γιου μας του Μανόλη Μητσάκη (ο οποίος είναι και συνάδελφος νηπιαγωγός αδιόριστος), η Νικολέττα Τζεσμετζή 33 χρόνων με μωρό 10 μηνών διαγνώστηκε με όγκο στη σπονδυλική στήλη-νωτιαίο μυελό μέχρι την αορτή της καρδιάς.
Ήρθαν από τη Ρόδο που μένουν στο Ηράκλειο, στο ΠΑΓΝΗ όπου θα εγχειριζόταν επειγόντως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης. Μετακόμισαν στο Ηράκλειο και περίμεναν. Μετά από ένα μήνα μας είπαν ότι δεν αναλαμβάνουν το χειρουργείο γιατί είναι  πολύ δύσκολη περίπτωση και δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Η Νικολέττα έχει γεννηθεί στην Αυστραλία και έχει κρατήσει και την υπηκοότητα της χώρας αυτής.
Στις 20 Ιουνίου έφυγαν επειγόντως για την Αυστραλία αφού τους απάντησε θετικά το νοσοκομείο του Brisbane ότι θα πραγματοποιήσει την εγχείριση. Εκεί της έκαναν βιοψία και διαγνώστηκε ότι είναι καρκίνος. Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι ότι θα γίνει καλά. Η επέμβαση είναι δύσκολη και πολύωρη και φυσικά πολύ ακριβή.
Όμως πρέπει να γίνει για να ζήσει.
Η ασφάλειά της  εκεί καλύπτει ένα μέρος της επέμβασης. Χρειάζονται αρκετά χρήματα όμως ακόμα. Άφησαν τις δουλειές τους εδώ και η οικονομική τους κατάσταση είναι θλιβερή. Είναι αδύνατον να βρουν 50.000 – 60.000 Ευρώ για την επέμβαση – αποθεραπεία στην ξένη χώρα. Σαν οικογένεια μαζεύουμε χρήματα όσα περισσότερα μπορούμε, αλλά δεν αρκούν. Έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων.
Στηριζόμαστε στην ανθρωπιά σας και γι” αυτό ζητάμε τη βοήθειά σας να συγκεντρώσουμε όσα περισσότερα χρήματα από αυτά που χρειάζονται. Είναι νέα παιδιά ξεκίνησαν τη ζωή τους με όνειρα, έχουν ένα μωρό και ζουν αυτή τη στιγμή όπως και εμείς οι γονείς το χειρότερο εφιάλτη. Όσοι μπορούν, θέλουν και έχουν τη δυνατότητα ( ξέρουμε τις δυσκολίες που περνάμε σήμερα ) να βοηθήσουν να συνεχίσουν το αυτονόητο τη ζωή, δύο νέων ανθρώπων και ενός μωρού.
Ευχαριστούμε για τη βοήθεια, την κατανόηση και την ανθρωπιά σας.
Υπάρχει λογαριασμός στο όνομα της Νικολέττας Τζεσμετζή στην Τράπεζα Πειραιώς όπου μπορείτε να καταθέσετε ότι μπορείτε.
Ο λογαριασμός είναι : 6571-114213-372 (Τράπεζα Πειραιώς)
Ευχαριστούμε πολύ
Γιώργος Μητσάκης και Πολύμια Λαγουδιανάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου