ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Τρίτη, 1 Ιουλίου 2014

Τι ισχύει για την κάλυψη κενών και κενοσεων Διευθυντών Σχολικών Μονάδων

Από τους ήδη εγγεγραμμένους εκπαιδευτικούς στους αξιολογικούς πίνακες του έτους 2011, θα καλυφθούν τα  κενά και οι κενούμενες  θέσεις  Διευθυντών Σχολικών Μονάδων.
Αυτό ορίζει έγγραφο του υπουργείου Παιδείας προς της Πριφερειακές και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης , ενώ σημειώνονται τα ξής:
Α. Με την ίδια διαδικασία θα καλυφθούν και οι θέσεις διευθυντών στις νεοϊδρυθείσες σχολικές μονάδες, αφού πρώτα κληθούν οι ανωτέρω να υποβάλλουν δήλωση τοποθέτησης.
Β.Σε περίπτωση που οι πίνακες αυτοί έχουν εξαντληθεί, οι θέσεις αυτές θα καλυφθούν με τη διαδικασία που προβλέπεται στις διατάξεις του άρθρου 24, παρ.10, 11 και 12 του Ν.3848/2010 για τοποθέτηση Διευθυντών μέχρι τη λήξη του σχολικού έτους, εκπαιδευτικών που έχουν το μεγαλύτερο βαθμό και Μ.Κ. και μόνο σε περίπτωση ισοβαθμίας λαμβάνονται υπόψη τα έτη υπηρεσίας.
Γ.Όσον αφορά τους Διευθυντές των ΕΠΑΣ αυτοί θα εξαντλήσουν τη θητεία τους όπως ορίζεται στις διατάξεις της παρ. 4 του άρθρου 46 του Ν.4186/2013 και δεν έχουν δικαίωμα μετακίνησης σε άλλη σχολική μονάδα.
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου