Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών ΠΕ σε ΣΜΕΑΕ και σε ΚΕΔΔΥ

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης και Υποστήριξης Ειδικών Εκπαιδευτικών Αναγκών( ΚΕ.Δ.Δ.Υ.) έτους 2014.

Οι αιτήσεις που εξετάστηκαν ανήλθαν σε 148 ενώ ικανοποιήθηκαν οι 102  (ποσοστό 68,9 %).
Οι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης  που μετατίθενται από Σχολικές Μονάδες της Γενικής Εκπ/σης ή από ΣΜΕΑΕ σε ΣΜΕΑΕ της περιοχής προτίμησής τους ή σε ΕΕΕΕΚ της προτίμησης τους ή σε ΚΕΔΔΥ της προτίμησής τους με την απόφαση αυτή, οφείλουν να παρουσιαστούν και να αναλάβουν υπηρεσία στη Δ/νση Εκπ/σης της περιοχής μετάθεσης τους ή στο ΚΕΔΔΥ μετάθεσής τους, από 17/7/2014 μέχρι και 22/7/2014.
Οι μετατιθέμενοι από τα ΚΕΔΔΥ σε σχολικές μονάδες ή από ΚΕΔΔΥ σε ΚΕΔΔΥ  ,παραμένουν στη θέση τους μέχρι την λήξη του σχολικού έτους και, αναλαμβάνουν υπηρεσία στη νέα τους θέση με την έναρξη του νέου διδακτικού έτους.
Οι Διευθυντές, Υποδιευθυντές σχολικών μονάδων, οι Διευθυντές Διευθύνσεων και οι Σχολικοί Σύμβουλοι αναλαμβάνουν υπηρεσία μετά τη λήξη της θητείας τους.
Oι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης και δεν περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, δεν μετατίθενται είτε διότι δεν υπήρχαν κενές οργανικές θέσεις είτε διότι οι μετατιθέμενοι συγκεντρώνουν περισσότερες μονάδες μετάθεσης.

Για την απόφαση πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου