Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Για την αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών

Συναδέλφισσες , συνάδελφοι

Με αφορμή άρθρα και σχόλια στο χθεσινό και σημερινό ημερήσιο τύπο, στα οποία γίνεται αναφορά στην αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών μετά τις 30-6-2010, αισθάνομαι την ανάγκη να σας πω τα παρακάτω : 
Θεωρούσα και θεωρώ ότι η αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών και το ξεκλείδωμα των πινάκων είναι ένα μέτρο πέρα για πέρα δίκαιο το οποίο θα έπρεπε να έχει γίνει ήδη από χθες. 
Με συνέπεια λόγων και έργων, πριν ακόμη εκλεγώ αιρετός ανέδειξα το θέμα μέσα στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων μου. Έκτοτε, σε όλες τις ηγεσίες του Υπουργείου Παιδείας έθετα το θέμα είτε με επιστολές μου, τις οποίες και σας κοινοποιούσα, είτε στις θεσμικές συναντήσεις που είχα μαζί τους, ως αιρετός.
Θεωρώ ότι, λαμβάνοντας υπόψη και τις σημερινές δηλώσεις του Υφυπουργού Παιδείας στη συνάντηση που είχε με το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. ,ΤΩΡΑ είναι η καταλληλότερη στιγμή να ενταθούν οι πιέσεις από τον κλάδο για να τελειώσει, επιτέλους, το θέμα. 


Υ.Γ. : Προς επιβεβαίωση των όσων έγραψα παραπάνω σας παραθέτω τις επιστολές μου, προς την εκάστοτε πολιτική ηγεσία και τα ενημερωτικά μου δελτία για το θέμα. Αφουγκράζομαι όλα αυτά τα χρόνια τη δική σας κραυγή αγωνίας , για όλα τα προβλήματα που σας απασχολούν και προσπαθώ μέσα από το θεσμικό μου ρόλο να κάνω ό,τι μπορώ για την επίλυσή τους.


• 19-6-2014 Υπηρεσιακές μεταβολές εκπαιδευτικών και νέα σχολική χρονιά (Επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπ. Παιδείας με αναφορά στην αναγνώριση της προϋπηρεσίας)) 
• 9-2-2014 (Επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας)): Αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών μετά τις 30-6-2010
• 7-3-13 ( Επιστολή προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας) : Αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών και μετά τις 30/6/2010 
• 21-3-13 :Η απάντηση του Υπ. Παιδείας για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών μετά τις 30-6-2010. Ποιος κοροϊδεύει ποιον;
• 25-1-13: Σχετικά με την αναγνώριση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών και μετά τις 30/6/2010
• 20-10-12: Το " ξεκλείδωμα" των πινάκων των αναπληρωτών και ο "εμπαιγμός" των εκπαιδευτικών από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. 
• 15-1-12 : Άμεση ανάγκη για νομοθετική ρύθμιση, ΤΩΡΑ, για την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών και μετά τις 30-6-2010

Δημήτρης Μπράτης
Αιρετός ΚΥΣΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου