Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

Δυσλειτουργία στην αξιολόγηση διαπιστώνει και ο Κ. Μητσοτάκης


Τις ενστάσεις τους για τον τρόπο εφαρμογής της αξιολόγησης στο Δημόσιο είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν για μία ακόμη φορά οι Περιφερειάρχες, που συναντήθηκαν χθες με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη. 


Ανάμεσα σε αυτούς και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέξανδρος Καχριμάνης, ο οποίος μετέφερε ουσιαστικά την απόφαση της πρόσφατης συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου, λέγοντας ότι το προσωπικό της Περιφέρειας έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, καθώς πολλοί υπάλληλοι συνταξιοδοτήθηκαν χωρίς να αντικατασταθούν.

«Εμείς την αξιολόγηση λόγω του προσωπικού την κάνουμε κάθε μέρα. Ξέρουμε όλο το προσωπικό μας και θέλουμε κάθε μέρα να γίνουμε και χρήσιμοι στην κοινωνία ως υπηρεσίες. Κάναμε μία συζήτηση ε τον κ. Υπουργό. Του είπαμε τις δικές μας τις επιφυλάξεις και ο κ. Υπουργός μας άκουσε, είπε ότι βλέπει μία δυσλειτουργία και για τις Περιφέρειες και για τους Δήμους στην εφαρμογή αυτής της αξιολόγησης, αλλά περισσότερα δεν μπορούσε να μας πει. Θα δούμε τι θα βγάλει και το Συμβούλιο Επικρατείας γιατί έγιναν κάποια μέτρα που ίσως εκδικαστούν αύριο και να δούμε την περαιτέρω πορεία. Πάντως θα είμαστε σε επαφή μαζί του», ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή:vimanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου