Πέμπτη 24 Ιουλίου 2014

Ενημέρωση από τη σελίδα του Δ. Μπράτη στο Facebook για τις αποσπάσεις και την εγκύκλιο πρόσληψης αναπληρωτών

Αποσπάσεις

Οι αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ,σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα του 
υπουργείου, είναι προγραμματισμένες να συζητηθούν στις 21 και 22 Αυγούστου. Οι αποσπάεις σε γραφεία και φορείς δεν εξετάζονται από το ΚΥΣΠΕ, αλλά αποφασίζονται απευθείας από την πολιτική ηγεσία. Εκτιμώ ότι αυτές θα ανακοινωθούν ως τις 15 Αυγούστου.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις απόσπασης

"Μάχη" και σήμερα στο υπουργείο παιδείας για το αυτονόητο. Να μπουν στο σύστημα και οι εκπρόθεσμες αιτήσεις απόσπασης. Ευτυχώς κάποιοι, από την πολιτική ηγεσία,άρχισαν να δείχνουν ότι καταλαβαίνουν. Ελπίζω σήμερα να λυθεί θετικά το θέμα. Μερικές φορές όμως νιώθω ότι κάποιοι έχουν ένα ανεξήγητο μένος κατά των εκπαιδευτικών. Όταν το υπουργείο βγάζει τις μεταθέσεις με πέντε μήνες καθυστέρηση, όταν εκδίδει την εγκύκλιο των αποσπάσεων πριν την ανακοίνωση των μεταθέσεων και μετά τη λήξη του σχολικού έτους...όταν το ίδιο το υπουργείο είναι πέρα για πέρα ασυνεπές, δεν μπορεί κάποιοι παράγοντες να μιλούν για "ασυνέπεια"των εκπαιδευτικών ...νισάφι πιααααααα!!!!


Εγκύκλιος πρόσληψης αναπληρωτών Γενικής Αγωγής

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση,πριν από λίγο, η εγκύκλιος της Γενικής Αγωγής για την πρόσληψη προσωρινών αναπληρωτών είναι έτοιμη και βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού για υπογραφή. Το αργότερο ως τη Δευτέρα θα έχει εκδοθεί. Το χρονικό περιθώριο υποβολής των αιτήσεων είναι, συνήθως, δυο βδομάδες. Της Ειδικής δεν είναι ακόμη έτοιμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου