Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

4ο Σκακιστικό Τουρνουά Καρπενησίου 2014
















ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  Από το Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου ανακοινώνεται  η έναρξη του 4ου Σκακιστικού Τουρνουά Καρπενησίου την ΤΕΤΑΡΤΗ 3 Σεπτέμβρη 2014 στις 6:00μμ στο Ξενοδοχείο HELLAS COUNTRY στο Μικρό Χωριό του Δήμου Καρπενησίου.

   Οι αγώνες θα διεξαχθούν για 4 ημέρες στις  αίθουσες του ξενοδοχείου και θα συμμετέχουν τόσο αθλητές από όλη την Ελλάδα, όσο και οι  σκακιστές του Σκακιστικού Ομίλου Καρπενησίου, μικροί και μεγάλοι.

Στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων της διοργάνωσης το απόγευμα της Παρασκευής 5/9/2014 θα γίνει περιήγηση και περιβαλλοντική διερμηνεία στα μονοπάτια του Τόρνου και στα φυσικά μνημεία του ομώνυμου φαραγγιού από τον ντόπιο φυσιοδίφη Παναγιώτη Παλαιό, ενώ το Σάββατο 6/9/2014 έχει προγραμματιστεί βραδιά αστροπαρατήρησης από εθελοντές του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αστροπαρατηρητών Ευρυτανίας ¨ΑΡΤΕΜΙΣ¨, στο ύψωμα του Αη Σώστη στο Παλιό Μικρό Χωριό.

  Το Σκακιστικό Τουρνουά Καρπενησίου πραγματοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά στον τόπο μας με πρωτοβουλία του Σκακιστικού Ομίλου Καρπενησίου και με την υποστήριξη του Σκακιστικού Ομίλου Λαμίας και της ΕΣΣΚΕ, της Ένωσης Σκακιστικών Συλλόγων Κεντρικής Ελλάδας, καθώς χωρίς  την εθελοντική προσφορά των μελών της διαιτητών δεν θα ήταν εφικτή η διοργάνωση.

  Όπως και στις προηγούμενες  επιτυχημένες διοργανώσεις του 2011,2012 και 2013 έτσι και εφέτος διατηρούνται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του τουρνουά που είναι η απουσία χρηματικών επάθλων  και η ανοιχτή συμμετοχή σε όλους τους σκακιστές με κίνητρο την αγάπη για το σκάκι και την ανταλλαγή σκακιστικών ιδεών! Τα έπαθλα της φετινής διοργάνωσης είναι καλλιτεχνικές δημιουργίες δυο εξαιρετικών καλλιτέχνιδων του τόπου μας, της  Φωτεινής Δεδούση και της Σίσσυ Κιλερτζή.

  Οι δράσεις της διοργάνωσης είναι ανοιχτές στο κοινό που θέλει να γνωρίσει το σκάκι και τους φίλους του !!  Ευπρόσδεκτος κάθε ντόπιος σκακιστής, με ή χωρίς επιδόσεις!

Τηλέφωνα επικοινωνίας από 1 έως και 3 Σεπτέμβρη 2014 , για συμμετοχές και πληροφορίες: πρωινές ώρες 22370 22266  και   απογευματινές 22370 21333


Από το Σκακιστικό Όμιλο Καρπενησίου

Κατεβάστε και δείτε το πρόγραμμα εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου