ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο, 2 Αυγούστου 2014

Επισημάνσεις για την παράλληλη στήριξη


Με αφορμή ερωτήματά σας για την παράλληλη στήριξη, επισημαίνω τα εξής:1.Κλάδος 70.50 και 60.50 δεν υπήρχε ποτέ, ούτε δημιουργείται με το νέο νόμο της Ειδικής Αγωγής. Απλά η Ειδική Αγωγή έδωσε αυτή την ονομασία σε όσους προέρχονταν από τη Γενική αγωγή και εργάζονταν στην ειδική για να τους διακρίνει από τους ΠΕ 71 και 61. Αυτό μου επιβεβαίωσε και πριν λίγο ο Δντής Ειδικής Αγωγής.

2.Γι αυτό και η αναγνώριση της προϋπηρεσίας(εφόσον ανοίξουν οι πίνακες)και στους πίνακες της Γενικής Αγωγής όσων εργάστηκαν στην Ειδική ως ΠΕ 70.50 και ΠΕ 60.50.,είναι αυτονόητη. Ο κλάδος είναι ΠΕ 70 και ΠΕ60, άσχετα αν εργάστηκαν οι συνάδελφοι στην ειδική αγωγή. Απορώ πώς δημιουργείται τέτοια σύγχυση.

3.Η αναφορά του νόμου ότι η προϋπηρεσία αναγνωρίζεται μόνο στον κλάδο που προσφέρθηκε αναφέρεται σε διαφορετικούς κλάδους,κάτι που σ αυτή την περίπτωση δεν υφίσταται.

Έχω πει πολλές φορές να διερευνάτε και να διασταυρώνετε όλα όσα διαβάζετε και να εμπιστεύεστε αυτούς που καθημερινά αποδεικνύουν πως είναι αξιόπιστοι.

Δημήτρης Μπράτης
ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΥΣΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου