Τετάρτη 20 Αυγούστου 2014

Άνοιξε τις πόρτες του το Σπίτι του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού» στο Μεγάλο Χωριό

Το σπίτι που δώρισε ο Ευρυτάνας Κώστας Γιαταγάνας στο «Χαμόγελο του Παιδιού», στο Μεγάλο Χωριό, προκειμένου να φιλοξενήσει παιδιά που έχουν ανάγκη, είναι πλέον έτοιμο.
xamogelo-meg-xorio-agiasmos


Πριν λίγες ημέρες, το Μεγάλο Χωριό επισκέφθηκε αποστολή του εθελοντικού οργανισμού αποτελούμενη από έντεκα (11) παιδιά, τρεις συνοδούς και επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Κώστα Γιαννόπουλο, η οποία μάλιστα είχε την ευκαιρία να διαμείνει για τέσσερις ημέρες στη διώροφη κατοικία, αναχωρώντας μόλις χθες.
Κατά την παραμονή τους εδώ, οι άνθρωποι του «Χαμόγελου του Παιδιού» έκαναν τα «άτυπα» εγκαίνια του χώρου, ενώ στον κ. Γιαννόπουλο παραδόθηκε το κλειδί του σπιτιού, από την Εθελοντική Επιτροπή που έχει συσταθεί εδώ και αρκετό καιρό.
«Ευχαριστώ» από το Χαμόγελο
Σε σχετικό μήνυμα που ανήρτησαν οι υπεύθυνοι του οργανισμού, αναφέρουν:
«Γέμισε από παιδικές φωνούλες το σπίτι που μας έδωσε εν ζωή ο κ. Γιαταγάνας και το εξόπλισαν οι άνθρωποι του Μεγάλου Χωριού. Σας ευχαριστούμε όλους για την προσφορά που δεν την ξεχωρίζουμε σε μικρή ή μεγάλη, για εμάς η συμμέτοχη σας είναι ανεκτίμητη.
Θα θέλαμε να σας αναφέρουμε όλους αλλά δεν φθάνει ο χώρος, ξέρω όμως ότι οι περισσότεροι δεν το θέλετε να γίνει, γιατί το κάνετε με την ψυχή σας. Το πρωί όμως μας περίμενε μια μεγάλη έκπληξη, τα παιδιά του Μεγάλου Χωριού ήλθαν να καλωσορίσουν τα παιδιά μας και να τους δείξουν τους χώρους που παίζουν, μεγαλείο των παιδιών, έκαναν μαζί μας τα γενέθλια της Δήμητρας και πραγματικά μικροί και μεγάλοι περάσαμε υπέροχα.
Ευχαριστούμε τους κατοίκους του Μεγάλου Χωριού που μας έκαναν να αισθανθούμε σαν να είναι και το δικό μας χωριό».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προσπάθεια για τη συγκέντρωση χρημάτων για τον εξοπλισμό του σπιτιού συνεισέφεραν δεκάδες συνάνθρωποί μας: μαθητές σχολείων, Ευρυτάνες της Αμερικής, ο δήμος Καρπενησίου, απλοί πολίτες κ.α

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου