Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Ενημέρωση από τη σελίδα του Δ. Μπράτη στο Facebook


Τη Δευτέρα 25 Αυγούστου ξανασυνεδριάζει το β' θερινό τμήμα της Βουλής, οπότε οι όποιες ρυθμίσεις, αν γίνουν, για διπλή μοριοδότηση και αναγνώριση προϋπηρεσίας αναπληρωτών θα συζητηθούν σ αυτό και μέχρι τις 28 Αυγούστου.

Δημήτρης ΜπράτηςΑυτή την ενημέρωση είχα από βουλευτές που συμμετέχουν στο τμήμα. 
Επισημαίνω για μια ακόμη φορά ότι η ΔΟΕ πρέπει να παρέμβει πιο ενεργά ΤΩΡΑ και να στηρίξει τις θέσεις του κλάδου.
Η δνση προσωπικού του υπουργείου έχει ανακοινώσει πως αν γίνει οποιαδήποτε νομοθετική ρύθμιση θα δοθεί η δυνατότητα συμπληρωματικής δήλωσης. Τώρα πότε θα τα προλάβουν όλα αυτά και θα ανακοινώσουν και τις προσλήψεις ως τις 5 του Σεπτέμβρη ένας θεός ξέρει.



Σας έχω πει πολλές φορές να διαβάζετε όλα όσα γράφονται,αλλά να εμπιστεύεστε αυτούς που αποδεικνύονται αξιόπιστοι και έγκυροι.
Επίσης, θα σας παρακαλέσω όταν διαβάζετε σε διάφορους τοίχους "ειδήσεις" "σχόλια" κλπ να απευθύνετε τα ερωτήματά σας σ αυτούς που τα γράφουν, γιατί πραγματικά δεν έχω το χρόνο να απαντώ και σε ζητήματα που άλλοι ανακοινώνουν ,χωρίς καμιά διασταύρωση.
Μία, λοιπόν,από τις "ειδήσεις" που κυκλοφορεί τελευταία ευρέως είναι πως το ΕΣΠΑ ανοίγει, δήθεν, την 1η Οκτωβρίου. Ποιος το ανακάλυψε, πού, ποιον ρώτησε...άγνωστο.
Όπως, λοιπόν, με ενημέρωσαν πριν λίγο τόσο ο Δντής Ειδικής Αγωγής, όσο και ο προιστάμενος της ΕΥΕ οι συμβάσεις του ΕΣΠΑ είναι δεκάμηνες και ξεκινούν όπως και οι άλλες κανονικά από την 1η του Σεπτέμβρη και λήγουν 30 Ιουνίου.
Όλα τα άλλα είναι απλά...παραμύθια...Επομένως όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών, αν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορούν να γίνουν και στη Γενική και στην Ειδική Αγωγή από την 1η του Σεπτέμβρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου