Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

Μια ελληνίδα Δασκάλα ετών 23 ,δημιούργησε την «ηλεκτρονική γωνία του μαθητή» με δωρεάν αλλά «πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό»

thrania_001



Μια ελληνίδα δασκάλα η Μπέσιου Χριστίνα, 23 χρονών και πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών από το 2013 με τη ηλεκτρονική της σελίδα  www.thrania.com  έρχετε να βοηθήσει μαθητές και νέους γονείς τη νέα σχολική χρονιά ,με την πολύ ωραία δουλειά που έχει ετοιμάσει..

Στην ηλεκτρονική γωνία του μαθητή θα βρείτε:
Τα εκπαιδευτικά βίντεο είναι διαθέσιμα προς προβολή (και για κάθε χρήση εφόσον δεν αφαιρεθεί η πηγή, δηλαδή το link της ιστοσελίδας)  στο κανάλι της σελίδας μου στο youtube.
 Τα φύλλα εργασίας είναι διαθέσιμα προς κατέβασμα δωρεάν (και για κάθε χρήση ) πατώντας στην επιλογή download file και τα εκπαιδευτικά βίντεο είναι διαθέσιμα στο κανάλι της σελίδας μου στο youtube προς προβολή.
Τα ηλεκτρονικά σχολικά βοηθήματαχωρίζονται σε τρεις μεγάλες κατηγορίες, στην Γλώσσα, στα Μαθηματικά και τη Φυσική, ανεξαρτήτως τάξης και ηλικίας.
Σε αυτή την θεματική ενότητα θα βρείτε δραστηριότητες και ιδέες για να αναπτύξετε τις ικανότητες των μαθητών αλλά και να τους βοηθήσετε να μάθουν και να συγκρατήσουν τη νέα γνώση. Έχουν ρόλο ενισχυτικό και βοηθητικό και προτείνονται για εφαρμογή εντός και εκτός της σχολικής τάξης.
thrania_comΔιακοσμήσετε τη σχολική σας τάξη.Το παρακάτω υλικό μπορείτε να το κατεβάσετε στον υπολογιστή σας και  να το εκτυπώσετε για να το χρησιμοποιήσετε στην τάξη σας.
Λίγα λόγια από την Μπέσιου Χριστίνα
Αυτό επιχειρώ λοιπόν  με τα θρανία μου! Να δώσω δωρεάν στους μαθητές αλλά και σε γονείς και δασκάλους αυτό το απλό και συνάμα σύγχρονο ηλεκτρονικό προϊόν.
Δημοσιεύω επομένως περιεκτικά ηλεκτρονικά βοηθήματα για το Δημοτικό, εκπαιδευτικά βίντεο με στοχευμένο προσανατολισμό, φύλλα εργασίας, ιδέες διακόσμησης της τάξης και προτεινόμενες δραστηριότητες.
Ελπίζω να βοηθήσω έστω και στο ελάχιστο με την δουλειά μου γονείς που θέλουν να βοηθήσουν περισσότερο τα παιδιά τους στη καθημερινή μελέτη, μαθητές που δεν κατάλαβαν επαρκώς ένα μάθημα, εκπαιδευτικούς που αναζητούν ιδέες ή ψάχνουν μία πηγή με υλικό για εμπλουτισμό του δικού τους. Αυτός είναι ο λόγος δημιουργίας αυτού του ιστολογίου και εύχομαι να καταφέρω να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου