ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας


Η Διεύθυνση Π.Ε. Ευρυτανίας καλεί τους εκπαιδευτικούς οι οποίοι:
  • έχουν σοβαρούς οικογενειακούς λόγους και λόγους υγείας και επιθυμούν απόσπαση σε σχολικές μονάδες εντός του ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας,
  • βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας, και
  • έχουν έρθει με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΠΕ
να υποβάλουν σχετική αίτηση – δήλωση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από Τρίτη, 02.09.2014 μέχρι και Παρασκευή, 05.09.2014 στο ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας.
     Για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών εντός ΠΥΣΠΕ ισχύουν τα μόρια απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ όπως έχουν οριστεί με τις εγκυκλίους του Υπουργείου Παιδείας.
Α] 67353/Δ2/15.06.2011
Β] 56020/Δ1/17.05.2012
     Όσοι εκπαιδευτικοί υποβάλουν με FAX στο 2237080241 ή με mail στο mail@dipe.eyr.sch.gr  τη Δήλωση απόσπασης ή βελτίωσης εντός ΠΥΣΠΕ, παρακαλούνται στη συνέχεια, να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τη Γραμματεία του ΠΥΣΠΕ και της Δ/νσης Π.Ε. (2237080241 Πληρ. Καραγιάννη Θεόδωρο) για να επιβεβαιώσουν τη λήψη της Δήλωσή τους. Το πρωτότυπο πρέπει να αποσταλεί και ταχυδρομικά.
     Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν δικαιολογητικά οικογενειακής κατάστασης, εντοπιότητας, συνυπηρέτησης και λόγων υγείας μαζί με τη δήλωση μετάθεσης δεν χρειάζεται να τα υποβάλουν ξανά. Μόνο σε περίπτωση που έχει επέλθει κάποια τροποποίηση πρέπει να υποβληθούν εκ νέου τα δικαιολογητικά.

                                                                                 Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ Δ.Π.Ε. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ


                                                                                  Αθανάσιος Τσαπρούνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου