ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Κυριακή, 7 Σεπτεμβρίου 2014

Προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.α ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στην Ευρυτανία


Πρωτοβάθμια

Ποσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1.134 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων και 356 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ολοήμερα
Τέλος, για το σχολικό έτος 2014-2015 προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 586 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60-Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 421 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70-Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο απογευματινό πρόγραμμα των κλασσικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Τα ονόματα των αναπληρωτών που προσλαμβάνονται στην Ευρυτανία.

Νηπιαγωγοί : 
Ράντζου Παναγιούλα 48,027
Λιούτα Ειρήνη         41,178

Δάσκαλοι:

Γιαννουλάκου Βασιλική         18,333
Αλεξιάδου Μαρία                 17,6
Γεωργιάδου Ειρήνη Ανατολή  17,533
Τσιλίκας Χρήστος                  9,667
Λαζαρίδου Ελένη                   9,167
Κουκουράβα Ιωάννα              8,8
Γεωργιάδου Αναστασία           8,767

Κάλυψη ολοημέρου (Π.Ε.70):
Σκουληκαρίτη Ευθαλία   7,967

Εύχομαι σε όλους τους συναδέλφους που διοριστηκαν συγχαρητήρια και καλή τοποθέτηση. 
Δυστυχώς οι σημερινοι διορισμοι δεν επαρκούν για να καλύψουν τα κενά (ΠΕ 70) στην Ευρυτανία. 
Είναι απαραίτητη η β φάση διορισμών.
Για τον αριθμό των εναπομείναντων κενών θα σας ενημερώσω αύριο μετά τη συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου