Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

Τι ισχύει για το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ:esos.gr
1. Το Α.Δ.Υ.Μ. ισχύει για τρία (3) σχολικά έτη για τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για δε το Νηπιαγωγείο ισχύει για όλη τη διάρκεια της φοίτησης των νηπίων σε αυτό.
2. Το Α.Δ.Υ.Μ. κατατίθεται στην οικεία σχολική μονάδα (i) ως δικαιολογητικό εγγραφής του μαθητή/τριας στο Νηπιαγωγείο και στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού και (ii) στη έναρξη φοίτησης στη Δ; Τάξη του Δημοτικού Σχολείου, στην Α΄ Τάξη του Γυμνασίου και στην Α΄ Τάξη του Λυκείου.
3. Το Α.Δ.Υ.Μ. δύναται να κατατεθεί στην οικεία σχολική μονάδα το αργότερο έως το τέλος Σεπτεμβρίου
των σχολικών ετών της προηγούμενης παραγράφου.
4. Μετά τη λήξη ισχύος του Α.Δ.Υ.Μ., αυτό επιστρέφεται στον γονέα ή κηδεμόνα και αντικαθίσταται με το
νέο, αντίστοιχο της περιόδου που απαιτείται η κατάθεση του. Σε περίπτωση μετεγγραφής του μαθητή/τριας το Α.Δ.Υ.Μ. εφόσον είναι σε ισχύ, συνοδεύει αυτόν στη νέα σχολική μονάδα.
5. Σε περιπτώσεις που μετά την κατάθεση του Α.Δ.Υ.Μ. επέρχεται μεταβολή της κατάστασης υγείας του μαθητή/τριας ή των παραγόντων κινδύνου, οι γονείς/κηδεμόνες υποχρεούνται να καταθέτουν άμεσα νέο, επικαιροποιημένο έντυπο Α.Δ.Υ.Μ. στη σχολική μονάδα φοίτησης.
ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ
Για το σχολικό έτος 2014-15 είναι  απαραίτητη η κατάθεση του με την έναρξη φοίτησης για τους μαθητές-τριες της Α' Τάξης Γυμνασίου και της Α΄Τάξης Λυκείου.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου