Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Απαντήσεις από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη για την εγκύκλιο της συμπληρωματικής δήλωσης των δυσπρόσιτων περιοχών,


Θα προσπαθήσω να απαντήσω στα μηνύματά σας, σχετικά με την εγκύκλιο για τη συμπληρωματική δήλωση των δυσπρόσιτων περιοχών, κωδικοποιώντας τα ερωτήματά σας που είναι άπειρα:

1. Κατά τη γνώμη μου πολύς θόρυβος για το τίποτα, αφού όπως εκτιμώ κανένα, σχεδόν, σχολείο της ΠΕ δεν θα μείνει ακάλυπτο κατά τις προσλήψεις με τις γενικές διατάξεις για να "τρέξει " το σύστημα με τα δυσπρόσιτα.
Δηλαδή: 
Θα γίνουν προσλήψεις αναπληρωτών πρώτα, με βάση τις περιοχές που δηλώσατε θα τοποθετηθείτε σε σχολεία και σε δυσπρόσιτα κι αν υπάρξουν δυσπρόσιτα που δεν έχουν καλυφθεί τότε θα ενεργοποιηθεί αυτή η δήλωση. Την Παρασκευή δηλ. το σύστημα θα "τρέξει" με βάση την αρχική σας δήλωση. Γι αυτό και δεν βιάζονταν να βγάλουν την εγκύκλιο.

2. Ο διπλασιασμός των μορίων γίνεται για τους πίνακες που θα συνταχθούν μετά από ενδεχόμενο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ.Συμπληρώνεται το άρθρο 3 του Ν3848. Για να μετρήσει για τους πίνακες αναπληρωτών θα πρέπει να περάσει η ρύθμιση για το ξεκλείδωμα της προυπηρεσίας. Να δούμε αν θα το ψηφίσουν αύριο. Δεν απαιτείται διετία για το διπλασιασμό των μορίων του ΑΣΕΠ.

3. Και για τους αναπληρωτές διπλασιάζονται τα μόρια των συνθηκών διαβίωσης (μετάθεσης) όταν θα μονιμοποιηθούν. Αυτό όμως απαιτεί διετία σε σχολεία της ίδιας κατηγορίας. Όχι στο ίδιο σχολείο υποχρεωτικά.

Κοντολογίς:πολύς θόρυβος για το τίποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου