Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δ. Μπράτη


Δημήτρης ΜπράτηςΟλοκληρώθηκε πριν λίγο η συνάντηση της ΔΟΕ με τον υπουργό παιδείας για το θέμα των πειθαρχικών. Όπως με ενημέρωσε ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.Κομνηνός Μαντάς η Ομοσπονδία έθεσε ,μεταξύ άλλων , και το θέμα της επαναφοράς των αιρετών στα πειθαρχικά συμβούλια.Ο υπουργός απάντησε ότι το συζητά...ίδωμεν.Τις επόμενες μέρες θα γίνει νέα συνάντηση για το θέμα.


Μίλησα με τον Δντή Σπουδών του υπουργείου,σχετικά με την εγκύκλιο που ανάρτησα πριν λίγο για τα ολοήμερα και την αναστάτωση που δημιουργείται στα σχολεία ,αφού ήδη τα προγράμματα έχουν γίνει.Με ενημέρωσε ότι θα εκδοθεί διευκρινιστική κι ότι ο ίδιος ενημερώνει τους Δντές εκπαίδευσης να λειτουργήσουν τα σχολεία,όπως ξεκίνησαν.Ήθελα απλά να ήξερα ,η Γενική Δνση Προσωπικού που απέστειλε την εγκύκλιο γνωρίζει πότε αρχίζουν τα μαθήματα;;;;Τώρα θυμήθηκαν τη "νομιμότητα";;;;Είναι κι αυτό ένα ακόμη δείγμα για το πώς λειτουργεί το υπουργείο παιδείας.

Σήμερα θα ανακοινωθούν,εκτός απροόπτου πάντα, οι 333 προσλήψεις αναπληρωτών ειδικοτήτων για τα ΕΑΕΠ και οι 125 -κατά 10 λιγότερες από χθες-προσλήψεις δασκάλων και νηπιαγωγών, μέσω ΕΣΠΑ, για τα ολοήμερα.
Αύριο θα ανακοινωθούν 814 προσλήψεις δασκάλων για την παράλληλη στήριξη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου