Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Ενημέρωση από τον Αιρετό στο ΚΥΣΠΕ Δημήτρη Μπράτη


Δημήτρης ΜπράτηςΣυνεδρίασε σήμερα το ΚΥΣΠΕ και ενέκρινε όλες τις αιτήσεις των εκπκών ΠΕ για συνταξιοδότηση ,που πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου. Εκκρεμεί η υπογραφή τους από τον υπουργό. Υπενθυμίζω ότι ο υπουργός από τις 147 αιτήσεις που είχε εγκρίνει το ΚΥΣΠΕ τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη υπέγραψε μόνο 18.
Επίσης το ΚΥΣΠΕ αποδέσμευσε σήμερα όλους τους εκπκούς ΠΕ που ζητούσαν μετάταξη για διοικητική θέση. Επισημαίνω ότι και αυτές οι μετατάξεις έχουν παγώσει.

Δεν έχει ακόμη ξεμπλοκάρει το θέμα των 800 πιστώσεων για την ειδική. Εφόσον λυθούν τα διαδικαστικά ,για αύριο έχουν προγραμματίσει προσλήψεις 75 δασκάλων και νηπιαγωγών για ΣΜΕΑΕ και 185 για τη βθμια. Παράλληλη τη Δευτέρα. Δεν γνωρίζω την κατανομή.

Νεότερα για τις αυριανές προσλήψεις.Θα γίνουν προσλήψεις στην ειδική για ΣΜΕΑΕ και ΠΕ και ΔΕ,περίπου στα νούμερα που έγραψα στην προηγούμενη ανάρτηση. Οι πιστώσεις είναι κρατικού προυπολογισμού , ΠΔΕ και λίγες ΕΣΠΑ(εναπομείνασες) και δεν έχουν σχέση με τις 800 που αναμένονται . Παράλληλη τη Δευτέρα αν υπογραφούν οι πιστώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου