ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Παρασκευή, 13 Φεβρουαρίου 2015

Πολύωρη συνάντηση Περιφερειακών Διευθυντών με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ESOS

«Μαραθώνια» συνάντηση με τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας, είχαν οι 13 Περιφερειακοί Διευθυντές Εκπαίδευσης, λίγο πριν την παύσης τους από αυτές τις θέσεις- όπως επίσημα ανακοίνωσε ο υπουργός Αριστείδης Μπαλτάς.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στον 3ο όροφο του υπουργείου Παιδείας αρχικά παραβρέθηκε και ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, ο οποίος ανέπτυξε την στρατηγική που θα ακολουθήσει για το Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Στη συνέχεια ο κ. Μπαλτάς αποχώρησε και παρέμεινε ο Αναπληρωτής υπουργός Τάσος Κουράκης , ο οποίος σε μια πολύωρη συζήτηση άκουσε όλα τα προβλήματα κατά Περιφέρεια τα οποία περιέγραψε ο κάθε Διευθυντής .

Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν έγιεν καμία κουβέντα για την αντικατάσταση των Περιφερειακών Διευθυντών.

Ωστόσο, δεν εκδόθηκε σήμερα η Προκήρυξη για την επιλογή των νέων Περιφερειακών Διευθυντών όπως το πρωί κυκλοφόρησε έντονα στους διαδρόμους του υπουργείου Παιδείας.

Συνεργάτης της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου είπε στο esos ότι είναι άγνωστο εάν θα βγει η Προκήρυξη τη Δευτέρα.

Πάντως για ενδεχόμενη τροποποίηση των κριτηρίων επιλογής των Διευθυντών απαιτείται νομοθετική ρύθμιση στη Βουλή. Εάν αυτές είναι οι προθέσεις της νέας πολιτικής ηγεσίας θα καθυστερήσει η έκδοση της Προκήρυξης, εάν όχι στις αρχές τις εβδομάδας θα εκδοθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου