Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

«Δεν είναι θέση του υπουργείου Παιδείας οι προτάσεις του Τ. Κουράκη να εκλέγονται οι Διευθυντές των Σχολείων από τα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων»


koyrakis_mpaltas_0Διάσταση απόψεων μεταξύ του υπουργού Παιδείας Αριστείδη Μπαλτά και του Αναπληρωτή Τάσου Κουράκη, έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα σε πολλά ζητήματα, με αποτέλεσμα οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών να μην είναι οι καλύτερες.


«Δεν είναι θέση του υπουργείου Παιδείας οι προτάσεις του Τ. Κουράκη να εκλέγονται οι Διευθυντές των Σχολείων από τα μέλη των Συλλόγων Διδασκόντων» ήταν η απάντηση στο esos κύκλων του Αριστείδη Μπαλτά.
«Η πρότασή μας είναι μια χαρά και θα την εφορμόσουμε πιλοτικά» ήταν η δήλωση στενού συνεργάτη του Τ. Κουράκη στο esos στην ερώτησή μας εάν επιμένει ο Τ. Κουράκης στην εκλογή των Διευθυντών των Σχολείων από τους Συλλόγους Διδασκόντων.
Θυμίζουμε επίσης ότι για το ίδιο θέμα οι δύο υπουργοί είχαν δηλώσει:
Α. Μπαλτάς: Οι κρίσεις των διευθυντών θα γίνουν κανονικά!
T. Κουράκης στη συνάντηση με τη ΔΟΕ: Παρατείνεται η θητεία των διευθυντών για ένα χρόνο.
Ο Α. Μπαλτάς είναι ενοχλημένος για ένα ακόμη γεγονός που ο ίδιος βρίσκονταν σε επίσημο ταξίδι στο Παρίσι, ο Αναπληρωτλής τους ετοίμασε ενημερωτικό non paper προς τους εκπαιδευτικούς συντάκτες σχετικά με τις σχεδιαζόμενες επικείμενες αλλαγές στις Πανελλαδικές Εξετάσεις . Η προώθηση του non paper στους δημοσιογράφους σταμάτησε στο παραπέντε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου