Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Νέα δήλωση του υπουργού Παιδείας την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών


Το υπουργείο Παιδείας θα λάβει υπόψη τις σχετικές προτάσεις με την προσμέτρηση της προϋπηρεσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, δήλωσε σήμερα ο υπουργός παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, με αφορμή δημοσιεύματα περί του αν θα προσμετρηθεί ή όχι η προϋπηρεσία των αναπληρωτών εκπαιδευτικών για τα έτη 2010 – 2011 και 2011 – 2012.


Πάντως ο Αν. υπουργός Παιδείας Τάσος Κουράκης, στη   συνάντηση με αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Ένωσης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δήλωσε ότι

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών  ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, σε γραπτή απάντηση , η οποία διαβιβάστηκε στη Βουλή , ύστερα από σχετική ερώτηση τουΒουλευτή Ελ. Αυγενάκη ανέφερε τα εξής: Πέραν της προσμέτρησης για την κατάταξη στους πίνακες επιτυχόντων του διαγωνισμού του ΑΣΕ Π, η προϋπηρεσία αναπληρωτή ή ωρομισθίου εκπαιδευτικού που προσφέρθηκε από το σχολικό έτος 2012-13 και εφεξής (όπως και αυτή προφέρθηκε μέχρι και το σχολικό έτος 2009-10), θα προσμετράται για ένταξη και κατάταξη στους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών, από το επόμενο σχολικό έτος 2015-16.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου