ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Μαλλιά κουβάρια στο Παιδείας για τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης

«Μαλλιά κουβάρια» έχουν γίνει εκεί στο Παιδείας για τους Περιφερειακούς Διευθυντές Εκπαίδευσης. Γι” αυτό τον λόγο καθυστερούν οι επιλογές και αναβάλεται κάθε λίγο η διαδικασία. Η ρήξη μεταξύ της ηγεσίας, σ’ότι αφορά στα πρόσωπα, είναι αναπόφευκτη. Κάποιοι επιθυμούν να επιβάλλουν τα «δικά τους παιδιά».

Στην Κρήτη, κάποιοι προσπαθούν να επιβάλουν πρόσωπο, που όχι μόνο δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα, αλλά ούτε και την πρέπουσα ανθρώπινη συμπεριφορά… Ελπίζουμε να επικρατήσει η λογική.
Για τις 13 θέσεις Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης, έχουν γίνει 452!!! αιτήσεις.
Θυμόμαστε και τη φράση του υπουργού Παιδείας κ. Μπαλτά:
«Δεν έχουμε κανένα λόγο να διορίσουμε ανθρώπους που είναι στο ΣΥΡΙΖΑ» τονίζει η ηγεσία του υπουργείου Παιδείας. Για να δούμε, έχουν την ίδια άποψη όλοι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί οι πληροφορίες άλλα λένε…. Ελπίζουμε να μην υποκύψει στις κομματικές εντολές….
Σύμφωνα με πληροφορίες του youpress, υπάρχουν ενδιαφερόμενοι και σε άλλες περιφέρειες, οι οποίοι δεν διαθέτουν τα τυπικά, σε κάποιες περιπτώσεις ούτε τα ουσιαστικά, προσόντα και όμως επιμένουν ότι έχουν εξασφαλίσει την πολυπόθητη θέση, λόγω κομματικών περγαμηνών και…στηρίξεων…
Φανταστείτε τι θα γίνει για τις επιλογές Διευθυντών……
Για να δούμε τι θα αποφασίσει τελικά η ηγεσία του υπουργείου…..
Οι 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης είναι:
 1. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με έδρα την Κομοτηνή και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Δράμας και Καβάλας.
 2. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Σερρών, Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας.
 3. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, με έδρα την Κοζάνη και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Φλώρινας, Κοζάνης, Καστοριάς και Γρεβενών.
 4. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ηπείρου, με έδρα τα Ιωάννινα και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Ιωαννίνων, Άρτας, Θεσπρωτίας και Πρέβεζας.
 5. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, με έδρα την Λάρισα και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.
 6. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων, με έδρα την Κέρκυρα και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Κέρκυρας, Λευκάδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου.
 7. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, με έδρα την Πάτρα και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Αιτωλοακαρνανίας, Αχαΐας και Ηλείας.
 8. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, με έδρα την Λαμία και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας και Εύβοιας.
 9. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής, με έδρα την Αθήνα και περιοχή αρμοδιότητας το νομό Αττικής.
 10. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Πελοποννήσου, με έδρα την Τρίπολη και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Κορινθίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Μεσσηνίας και Λακωνίας.
 11. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Βορείου Αιγαίου, με έδρα τη Μυτιλήνη και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Λέσβου, Χίου και Σάμου.
 12. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου, με έδρα την Ερμούπολη και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Κυκλάδων και Δωδεκανήσου.
 13. Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, με έδρα το Ηράκλειο και περιοχή αρμοδιότητας τους νομούς Χανίων, Ρεθύμνης, Ηρακλείου και Λασιθίου.
http://www.youpress.gr/mallia-kouvaria-sto-pedias-gia-tous-periferiakous-diefthintes-ekpedefsis/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου