Πέμπτη 16 Απριλίου 2015

Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας

Γερό στομάχι ευχήθηκε ο Ηλίας Παλιαλέξης στον νέο διευθυντή εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Χρήστο Δημητρίου που ανέλαβε καθήκοντα το πρωί της Πέμπτης.
dimitriou palialexisΟ Χρήστος Δημητρίου είναι 54 ετών από την Λιβαδειά, με καταγωγή από τα Πριόνια Γρεβενών και το προηγούμενο διάστημα υπηρετούσε στην θέση του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φωκίδας.

«Φέραμε μετρήσιμα αποτελέσματα σε δύσκολα χρόνια για την εκπαίδευση» είπε ο Ηλίας Παλιαλέξης στην τελευταία του δήλωση από την θέση του περιφερειακού διευθυντή και ευχαρίστησε όλα τα στελέχη της εκπαίδευσης, τους συλλόγους γονέων και τα στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης για την συνεργασία.

Αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας και της παιδείας εμφανίσθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ο κ. Δημητρίου.

«Δεν κρίνεται κανείς από την καρέκλα» τόνισε ο νέος διευθυντής Εκπαίδευσης Στερεάς «αλλά από το έργο του και το προσωπικό του παράδειγμα».



Αλλαγή σκυτάλης στην Περιφερειακή Διεύθυνση... από LAMIASTARGR

Θέλω να ευχαριστήσω, τον απερχόμενο Περιφερειακό Διευθυντή, κ. Ηλία Παλιαλέξη, για την άψογη συνεργασία που είχα μαζί του, ως Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ευρυτανίας και ως Αιρετός του ΠΥΣΠΕ Ευρυτανίας και να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα!

Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του και καλή δύναμη εύχομαι και στο νέο Περιφερειακό Διευθυντή κ, Χρήστο Δημητρίου και ευελπιστώ σε μια καλή συνεργασία για το καλό της Εκπαίδευσης και των Εκπαιδευτικών!

Μοτσιόλας Σιδέρης
Αιρετός ΠΥΣΠΕ
Ευρυτανίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου