Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σπίτι και το Σχολείο»

 

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευρυτανίας σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Καρπενησίου διοργάνωσε την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 17:00 επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Πρώτες Βοήθειες στο Σπίτι και το Σχολείο» στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Καρπενησίου
Ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο  που πρόσφερε σε μας τους λιγοστούς που το παρακολουθήσαμε γνώσεις παροχής βασικής και όχι εξειδικευμένης βοήθειας στους συνανθρώπους μας αλλά και στους μαθητές μας. Το κράτος θα έπρεπε να λαμβάνει μέριμνα για τη βασική εκπαίδευση των ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με το παιδί.
Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι το πιο βασικό από όλα είναι ο εκάστοτε ενασχολούμενος με το παιδί να μην πανικοβάλλεται στη θέα ενός τραυματισμού, έτσι ώστε να μπορεί να του παράσχει τη βοήθεια που χρειάζεται μέχρι να φτάσουν οι Πρώτες Βοήθειες από το ΕΚΑΒ και τους γιατρούς.
Αξίζουν συγχαρητήρια στα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ευρυτανίας για αυτή την πρωτοβουλία καθώς επίσης και στα Μέλη του ΕΚΑΒ Ευρυτανίας για την εμπεριστατωμένη παρουσίαση.  

 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου