Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

Ανακοινώνονται αύριο οι βαθμοί πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ 2015

Από το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων γνωστοποιείται ότι η βαθμολόγηση των γραπτών των πανελλαδικών εξετάσεων των Γενικών Λυκείων ολοκληρώθηκε και οι βαθμοί θα ανακοινωθούν αύριο Τρίτη 23-6-2015. Πιο συγκεκριμένα:


  1. Οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΓΕΛ και των ΕΠΑΛ-Β΄ (στα κοινά με τα ΓΕΛ μαθήματα) θα αναρτηθούν την Τρίτη 23-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα Λύκεια της χώρας. Αντίστοιχα, οι βαθμοί των πανελλαδικών εξετάσεων των ΕΠΑΛ-Α΄, καθώς και των ΕΠΑΛ-Β΄ (μαθήματα ειδικότητας) θα αναρτηθούν την Πέμπτη 25-6-2015 περί τις 13:00 μ.μ. σε όλα τα ΕΠΑΛ της χώρας.      
  2. Όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8-ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο του υποψηφίου σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
  3. Για τους βαθμούς των ειδικών μαθημάτων θα εκδοθεί νέο δελτίο τύπου.
Υπενθυμίζεται, ότι οι υποψήφιοι για τα ΤΕΦΑΑ, οι οποίοι συμμετείχαν στις φετεινές πανελλαδικές εξετάσεις, πρέπει μέχρι τις 26-6-2015 να έχουν ολοκληρώσει την εξέτασή τους στις πρακτικές δοκιμασίες (αγωνίσματα).
Τέλος, επισημαίνεται ότι μέχρι την Τρίτη 7-7-2015 οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό τους δελτίο στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου