ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Παράσταση διαμαρτυρίας των Εκπαιδευτικών κοινών Ειδικοτήτων την Τρίτη 23/6 στο Υπουργείο Παιδείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                 

Έχει περάσει ένας μήνας από την ημέρα που η αρμόδια επιτροπή που συστήθηκε για να διερευνήσει τόσο το θεσμικό πλαίσιο με το οποίο πραγματοποιήθηκαν οι υποχρεωτικές μετατάξεις, όσο και τα προβλήματα και τις αδικίες που δημιούργησαν στους ήδη υπηρετούντες εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, έκανε την εισήγηση της προς τον Υπουργό παιδείας. 

Έκτοτε η ηγεσία του υπουργείου πάγωσε το θέμα μη θέλοντας προφανώς να αναλάβει το πολιτικό κόστος μιας απόφασης για το «καρκίνωμα» των μετατάξεων, την «παράνομη διοικητική πράξη», το χαρακτηριστικό παράδειγμα «πελατειακού κράτους» όπως το ίδιο ονομάτισε τη παραπάνω διαδικασία. Με το τρόπο αυτό παρατείνει την αδικία που έχουμε υποστεί και την αγωνία μας για τρίτο συνεχόμενο χρόνο και ενώ οι μεταθέσεις των υπολοίπων ειδικοτήτων έχουν ήδη πραγματοποιηθεί. 

Ελπίζουμε ο υπουργός να τηρήσει τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, να μην αρκεστεί σε διαπιστώσεις και κυρίως να μην γίνει συνυπεύθυνος, συνεχιστής και νομιμοποιητής των ρουσφετολογικών τακτικών και παρανομιών των προηγούμενων ηγεσιών του υπουργείου παιδείας. Απαιτούμε από τον υπουργό και την κυβέρνηση να δώσει άμεσα λύση και να αποκαταστήσει τη τάξη και τη νομιμότητα των υπηρεσιακών μας μεταβολών.

Για το λόγο αυτό θα πραγματοποιήσουμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο παιδείας την Τρίτη 23 Ιουνίου 2015 και ώρα 08:30. Δε θα αποχωρίσουμε αν δε πάρουμε πιστευτές απαντήσεις. Τέρμα πια η κοροϊδία.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΟΙΝΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου