ΔΑΣΚΑΛΟΣ, ΑΙΡΕΤΟΣ ΠΥΣΠΕ Ν. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ

ΝΕΟ

ΝΕΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τελευταία νέα

Σάββατο, 18 Ιουλίου 2015

ΠΣ myschool – Προετοιμασία για το άνοιγμα του σχολικού έτους 2015-2016

images
Αξιότιμοι Διευθυντές,
Για την προετοιμασία ανοίγματος του σχολικού έτους 2015-2016 θα χρειαστεί ΜΟΝΟ για όσους εκπαιδευτικούς πραγματοποιήσουν αλλαγή οργανικής από άρση υπεραριθμίας ή βελτίωση θέσης ή αμοιβαία μετάθεση εντός της Διεύθυνσης στην οποία ανήκουν, απλά να τερματιστεί η τοποθέτησή τους στην παλιά οργανική τους στο (τρέχον) σχολικό έτος 2014-2015.
Αυτό γίνεται με αλλαγή της ημερομηνίας στο πεδίο «Ισχύει έως» της παλιάς οργανικής τοποθέτησής τους στην ημερομηνία λήξης ισχύος της, π.χ. 21/6/2015 ή 30/6/2015.
Σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο των μεταθέσεων: «Οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν λαμβάνουν τις Μ.Σ.Δ. της νέας οργανικής θέσης από την επόμενη μέρα της λήξης του διδακτικού έτους ανεξάρτητα από την ημερομηνία συνεδρίασης του ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ και την ανάληψη υπηρεσίας αυτών στις νέες τους θέσεις.»
ΟΛΕΣ τις υπόλοιπες ενέργειες (τοποθετήσεις) θα τις πραγματοποιήσετε με το άνοιγμα του νέου σχολικού έτους, με εξαίρεση την τοποθέτηση των Διευθυντών που πρέπει ήδη να έχετε κάνει σύμφωνα με τις αναλυτικές οδηγίες που σας έχουμε αποστείλει από 25/6/2015. Στην περίπτωση τοποθέτησης νέων Διευθυντών προερχόμενων από άλλη Διεύθυνση, μας ενημερώνετε με σχετικό Δελτίο στο Helpdesk.
Με εκτίμηση,
Χ. Γιαννακόπουλος
Διαχειριστής Μητρώου myschool
 http://fresheducation.gr/?p=7945

Διαβάστε περισσότερα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου